Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Conundrum'un E3 Videosu Yayınlandı

    
     İlk olarak üniversite projesi ile ortaya çıkan Portal'dan sonra Puzzle oyunları farklı kavramlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Önce QUBE ile karşılaşmıştık. Şimdi de Quantum Conundrum ile benzer bir yapıya merhaba diyoruz.
 
     Dediğim gibi Quantum Conundrum, Portal severlere yabancı gelmeyecek bir yapım. 12 yaşında bir çocuğu yönettiğimiz oyunda bilim adamı olan amcamızı bulmak için farklı bir maceraya atılıyoruz. Tabi ondan yadigar olan Inter–Dimensional Shift Device sayesinde bu maceramız renkleniyor. Bu silah sayesinde karşılaştığımız bulmacaları farklı boyuları aktif ederek çözmeye çalışıyoruz.

      Kim Swift'in önderliğinde geliştirilen oyun tıpkı Portal'da olduğu gibi FPS kamera açısına sahip fakat oyun içerisine serpiştirilen bulmacalar ile farklı bir yöne kaymayı da başarıyor. 21 Haziran'da PC çıkışını gerçekleştirecek olan oyun daha sonra PSN ve Xbox Live üzerinden satışa çıkacak. E3 videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantum Conundrum Square Enix Airtight Games Kim Swift Puzzle FPS PC Xbox Live PSN
Tekken TT 2 İçin Yeni Görseller, Özel Eşyalar X-Pac, WWE'13'de Olacağını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Conundrum
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız