Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake Champions Steam'de Erken Erişime Açılıyor

 
   Quake Champions kapalı beta aşamasından ayrılıp 22 Ağustos Salı günü Steam'de erken erişime açılacak. Erken erişim versiyonunu oynayabilmek için oyuncuların $29.99 fiyata Champions Pack'i satın alması gerekecek. Champions Pack'in içerisinde Doom Slayer karakteri dahil olmak üzere 11 adet oynanabilir karakter bulunacak. Oyuna daha sonra eklenecek karakterler de Champions Pack sahiplerine sunulacak. Kapalı beta sürümüne zaten katıldıysanız Bethesda.net'de bir mod aracılığıyla oyunu ücretsiz oynamaya devam edebileceksiniz. Kapalı beta oyuncuları isterse Champions Pack'i de satın alabilecek.
 
   Quake Champions tam sürüme geçtiğinde Free to Play (Oynaması ücretsiz) olacak. Ranger karakteri tüm oyuncular tarafından ücretsiz olarak erişilebilir olacak ancak tüm karakterlere erişim için Champions Pack satın alınması gerecek. Oyun için para ile ise limitli bir süre Ranger dışındaki karakterler de denenebilecek. id Software yaratıcı yönetmeni Tim Willits'in açıklamasına göre harita ve diğer içerikler konusunda topluluk bölünmeyecek, tek fark karakterde olacak. Champions Pack tam sürümde $39.99 fiyat ile satışa sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Quake id software Quake Champions FPS PC
Conarium 2018'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor The Crew 2'de Harley-Davidson Motosikletleri Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

18.8.2017 19:39:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears F2p sonuçta oynaması beleş demek bu oyunuda oynaması beleş olacak ama kısıtlamaları olacak. 30 dolar steam kuruyla çıkarsa alınır 100 tl üzerine çıkarsa almam açar tek karakterle beleşe oynarım. Oyun parasıyla limitli diğer karakterler alınacak yazmış haberde ama çıkınca görürüz.
dagitici bethesta diyor steam kuru islemez

Guest-BB2CECC18

18.8.2017 09:50:56

0
F2p sonuçta oynaması beleş demek bu oyunuda oynaması beleş olacak ama kısıtlamaları olacak. 30 dolar steam kuruyla çıkarsa alınır 100 tl üzerine çıkarsa almam açar tek karakterle beleşe oynarım. Oyun parasıyla limitli diğer karakterler alınacak yazmış haberde ama çıkınca görürüz.

Ustanak

18.8.2017 05:07:26

0
Serinin yeni oyunu değil, para tuzağı geliyor. O kadarda hevesle karakter videolarını izlemiştim. Anlaşılan Quake 3'e devam edeceğiz..

BSC Misafiri

17.8.2017 23:25:13

0
Beta optimizasyonu rezaletti.Umarım düzeltirler ve Vulkan desteği gelir.

MakaveLiVII

17.8.2017 22:02:51

0
Boyle f2p mi olur Oyunun icindeki karakterleri parayla satiyorsun almazsan tek karakter dayatiyorsun . Boyle f2p olmaz ki f2p dedigin oyunu cikarirsin skin vs ekstra icerikleri parayla satarsin . Oyuna direk etki eden birseyi satarsan oyuncu ilgi duymuyorsa zaten bulasmaz cakma f2p e.

BSC Misafiri

17.8.2017 19:15:48

0
Saçmalığa bakarmısın 40 dolar en az 150 olur o paket
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Champions
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız