Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Q-Games, The Tomorrow Children'ın Yeni Sürümünü Piyasaya Sürecek

 
 
Q-Games, Ekim 2016'da piyasaya sürülen macera oyunu The Tomorrow Children'ın mülkiyeti için Sony Interactive Entertainment ile bir anlaşmaya vardı. Q-Games bu kapsamda oyunun yeni sürümü üzerine çalıştığını duyurdu.
 
The Tomorrow Children, 25 Ekim 2016'da PlayStation 4 için ücretsiz bir oyun olarak piyasaya sürüldü ve bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra 1 Kasım 2017'de hizmetine son verildi. Hayranlar, oyunun yeniden geliştirilmesiyle ilgili yeni haberler için buraya göz atabilir.
 
Q-Games oyun için şunları bildirdi:
 
"Öncelikle The Tomorrow Children'ın hayranlarına teşekkür etmek istiyoruz. Onlar olmasaydı bu anlaşmayı yapmayacaktık. Hayranlarımız, en harika oyunculardan bazıları ve son dört yıldır bu isteklerini canlı tuttular. The Tomorrow Children'ın kıyamet sonrası dünyasına yeniden gireceksiniz ve oyun deneyiminiz en üst seviyede olacak.''
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Tomorrow Children PS4 Q Games Sony
Metal Gear Solid 2 ve 3 Geçici Olarak Dijital Mağazalardan Kaldırıldı Gran Turismo 7 için Tuners Adlı Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

BSC Misafiri

15.11.2021 18:06:45

0
Merak ettiğim bir oyundu PC'ye de gelir umarım bu sefer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Tomorrow Children
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız