Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psikolojik Korku Oyunu Infliction'ın Genişletilmiş Versiyonu Konsollar İçin 25 Şubat'ta Yayınlanacak

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Caustic Reality'nin yaptığı psikolojik korku oyunu Infliction'ın konsollar için genişletilmiş versiyonu olan Infliction: Extended Cut, 25 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacak. 
 
Oyunun aslında 2019'un son çeyreğinde çıkması bekleniyordu ancak ne yazık ki ertelendi. Infliction'ın asıl sürümü PC için 2018 yılında Steam üzerinden yayınlanmıştı. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Infliction: Extended Cut oyunun Steam çıkışında bulunan tüm içerikleri barındıracak. Ayrıca oyuna, New Game Plus modu altında yeni sonlar, yeni zorluk seviyesi, yeni bulmacalar ve sürprizler ekleyecek. Fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Infliction psikolojik bir interaktif korku oyunu. Mutlu bir ailenin kalıntıları arasında dolaşın, mektup ve dergileri okuyup sesli mesajlar dinleyin ve sizi o eve getiren şeyin ne olduğunu çözmeye çalışın.
 
Yalnız değilsiniz.
 
Huzursuz bir düşman sizi takip ediyor olacak ve gerçekten yakalanmak istemezsiniz. Saklanacak mısınız yoksa savaşmanın bir yolunu mu bulacaksınız? 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Infliction: Extended Cut Infliction Korku Oyun İnteraktif Psikolojik
Riot Games Türkiye, Galatasaray Espor Hakkındaki Kararı Açıkladı Marvel's Avengers'ın Öncesini Anlatacak Olan Çizgi Roman Serisinin İlk Sayısı Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infliction: Extended Cut ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız