Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Resistance'dan Yeni Oynanış Videosu: Oyunu Mastermind'ın Gözünden Görüyoruz

 
Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Resident Evil'ın spin-off'u olacak Project Resistance oyunundan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu video ile oyunu, Mastermind'ın gözünden görebiliyoruz.
 
Oyunda co-op modu dışında bir hikaye modu olacağını da geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Project Resistance; PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor ve çıkış tarihi henüz belli değil. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Capcom tarafından belirtilene göre, Project Resistance NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen ve Resident Evil evreninde geçen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi.
 
Oyunda dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanların bir oyuncu da onları durdurmaya ve öldürmeye çalışan kişinin (Mastermind) rolünü üstlenir. Mastermind güvenlik kameraları ağı üzerinden dört oyuncuyu izleyerek onlar için tehlikeli yaratıkları toplamak, tuzak kurmak, çevreyi değiştirmek, güvenlik kameralarını silahlamak ve zombileri doğrudan kontrol etmek gibi tehlikeli engeller oluşturma seçeneklere sahiptir. Tyrant da kontrol edilebilecek karakterlerden biri. Hayatta kalmaya çalışanlar ise Mastermind'ın saldırılarını engellemek ve zaman dolmadan haritadan kaçmak için çeşitli bulmaca görevlerini tamamlamak zorundadır. Her bir karakter eşsiz yeteneklere sahiptir.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Project Resistance Resident Evil Korku Capcom 4 vs 1
The Bradwell Conspiracy 8 Ekim'de PS4 ve PC, 10 Ekim'de Switch, 11 Ekim'de Xbox One için Çıkacak Death Stranding'in Çıkış Fragmanını Kojima Kendisi Düzenlemiş

BSC Misafiri

2.10.2019 22:22:21

0
Karşim bu seriyi ayağa kaldırmak gerek. Radikal değişim yapçaz.. Napçaz abi. FPS olacak ama özüne dönecek seri.. (RE7) Abi yöntem tuttu on numara oldu! Tamam bak şimdi napçaz.. Napçaz abi? Aynı grafik motoru ile eski tutan oyunlardan birini yapçaz. RE2 yapçaz. Tamam abi. (RE2Remake) Abi oyun feci tuttu, çok güzel geri dönüş aldık. Ooo iyi o vakit. Bak şimdi napçaz biliyon? Gene napçaz abi? Seriyi gene esgisi gibi mıçıp batıracaz zuhuhuuhaaa! Ver Project Resistance'ı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Resistance
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız