Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project: MyWorld Satıldı

 
     All Points Bulletin yapımcısı Realtime Worlds'ün geçtiğimiz haftalarda yayınlanan haberlerinden sıkıntıda olduğu biliniyordu. Yeni duyurdukları bir yapım olan Project: MyWorld'ün yapım ekibi daha önceden işten çıkarılmış ve sonra bir kısmı tekrar geri alınmıştı. Bugün ise Project: MyWorld'ün satıldığı açıklandı. Proje, Amerikalı ismi açıklanmayan bir yapımcıya devredilmiş. Proje üzerinde çalışan 23 kişinin devam edip etmeyecekleri ise açıklanmadı.
 
     Diğer yandan firmanın diğer oyunu All Points Bulletin, 130.000 aktif kullanıcıya sahip ve bu kullanıcılar aylık ortalama 28$ harcıyorlar. Pek fazla popüler olamayan All Points Bulletin de Realtime Worlds'ün sıkıntılı döneminde satılığa çıkarıldı. Oyunun satış fiyatının 100 milyon dolar olduğu belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak project my world simülasyon Realtime Worlds All Points Bulletin Satılık
Snoop Dogg Önümüzdeki Hafta Rock Band'de Wii'ye Özel Fluidity'nin Oynanış Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.9.2010 16:54:03

0
Valla APB'de bir ihtimal sıkıntıdan bu kadar vasat oldu bana göre yani bu firmanın Crackdown 1 ile başarılı olduğunu gördük kötü olmuş kapanmaları MyWorld'ün satılması iyi olmuş en azından yeni yapımcıyla daha kaliteli bir oyun olabilir..

No-One

5.9.2010 16:49:12

0
100 milyon dolar APB için çok fazla. Adam o parayı verdiğinde zararını yaklaşık 2.5 yıl sonra çıkarır ki oyuncu sayısı azalmazsa.

Quirah

5.9.2010 16:48:14

0
Müthiş bir geleceği olan iki oyunu da batırdılar resmen. All Points Bulletin'i o kadar bekliyorduk, tek kelimeyle vasat. Neyse My World kurtulmuş hiç değilse bunların elinden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project: My World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız