Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Draco Unreal Engine 3 Kullanıyor

Project Draco oldukça başarılı grafikler sunacakmış gibi görünüyor
 
     Japon geliştirici Grounding tarafından Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect'e özel olarak geliştirilen aksiyon oyunu Project Draco'nun Epic Games'in ünlü oyun motoru Unreal Engine'i kullandığı açıklandı.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre Sega'nın Panzer Dragoon adlı oyununa çok benzeyen ve oyun yapısı ile Kinect'e oldukça uygun görünen Project Draco için çok sayıda teknoloji arasından en uygun olanın Unreal Engine olduğuna karar verilmiş, üstelik geliştirici ekipten hiç kimse daha önceden bu oyun motoru ile ilgili bilgilere sahip değilmiş.
 
       Epic Games'in Japonya'daki merkezi de Project Draco'nun yüksek kalitede grafikler sunabilmesi için geliştirici Grounding'e destek vermiş. Öyle ki iki firma arasında görünmez bir takım arkadaşlığı bile oluşmuş.
 
      Projeye 15 kişilik küçük bir ekiple başlayan Grounding'in ilk büyük projesi olan Project Draco'nun gelişim aşaması oldukça iyi gidiyormuş, hatta Epic Games'in Japonya'daki sorumlusu Taka Kawasaki bu durumun küçük geliştiricilerin Unreal Engine 3 ile nasıl oyun geliştirebileceğine de örnek olduğunu söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Project Draco aksiyon Kinect Shooter xbox 360 Unreal Engine
Tales of Innocence R'da Yeni Bir Dövüş Elementi Monster Hunter Tri G'den Yeni Video

BSC Misafiri

22.10.2011 15:35:39

0
"Project Draco oldukça başarılı grafikler sunacakmış gibi görünüyor" hiç belli olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Dragon
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız