Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Tri G'den Yeni Video

 
      İlk olarak Nintendo Wii için piyasaya çıkan daha sonra PSP'ye farklı bir sürümü uyarlanan Monster Hunter 3 şimdi de yepyeni özellikler ile 3DS ekranlarına geliyor. PSP'ye göre daha gelişmiş grafikler ve içerik sunacak oyun için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda avlamamız gereken dev canavarlar başta olmak üzere oyunun dünyasına ayrıntılı bir bakış yapıyoruz. 3D görüntü desteği ile oyunun dünyasını daha iyi hissedeceğimiz yapımda 4 kişilik co-op desteği de bulunuyor. Buna rağmen online oyun desteği malesef yok.
 
     Bu yıl sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa ve Amerika'ya gelme ihtimali de yüksek. Bu arada Capcom'un Monster Hunter 4'ü de 3DS için duyurduğunu hatırlatalım. Bu serinin hayranlarının yeni adresi 3DS olacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter 3DS Tri G Aksiyon Capcom
Project Draco Unreal Engine 3 Kullanıyor Super Mario 3D Land'ten Bumerang Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oxygen1777

23.10.2011 18:07:27

+1
Misafir olarak gelip yazan insan belliki forum üyesi ama dötü yememiş nickiyle yazmaya,bir daha nintendo'yu yada 3ds'i ağzına alma senin o ağzını...

MoYk

22.10.2011 19:40:40

0
@BSC Misafiri 3DS'im falan yok Monster Hunterı yıllarca oynadım hayatımda en çok sevdiğim oyunlardandır. xLink Kaideki Türkler (ki toplasan 8 i geçmez) hepside arkadaşımdır. Neden MH konusunda bu kadar hassas olduğumu anlamışsındır umarım :)

BSC Misafiri

22.10.2011 15:49:25

-3
@nefes doğru senden iyi kimse bilemez.O yüzden susuyorum.Sana 3DS inle iyi çamur banyoları....

MoYk

22.10.2011 12:55:41

0
@BSC Misafiri Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma istersen psp de 4 kişilik Co-op desteği vardı , Onlinedan kastın xLink Kai yse (ki onu benden iyi bilemezsin) onu online sanıyosan diyecek bişey bulamıyorum benim onlinedan kastım wireless destekli :)

BSC Misafiri

22.10.2011 12:30:58

-2
Psp de Online vardı...

MoYk

22.10.2011 12:09:19

0
4 kişilik co-op desteği de bulunuyor. Buna rağmen online oyun desteği malesef yok. Capcomu tebrik etmek lazım ilk oyundan beri fanlar online diye yalvarıyor hadi psp dekiler neysede 3DS de bile olmayacaksa online pes artık.2 tane oyun yapcaklarına bi tane online yapsalar çok daha fazla satardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3 Ultimate
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız