Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Professor Layton: UF'nin Çıkış Tarihi Öne Alındı

 
    DS'in en gözde oyunlarından biri olan ve oyun olmaktan da öte insanı düşündürmeye zorlayan ender yapımlardan Professor Layton serisinin son halkasıyla ilgili bir gelişme var. Oyunun 20 Eylül olan çıkış tarihi 1 hafta geri alınarak 12 Eylül'de çıkarılma kararı alındı. 

     Serinin 3. oyunu Unwound Future'da Professor Layton, 10 sene gelecekten bir mektup almaktadır. Mektubu alan Layton ve Luke hemen Londra'ya dönüp bulmaca çözme işine kaldıkları yerden devam etme kararı alırlar. Kısa bir süre içinde, zamanda yolculuk yapmanın bulmaca çözmekten daha kolay bir şey olduğunun farkına varırlar. 
 
    Böyle harika bir oyunun çıkış tarihinin ertelenmek yerine geriye alınması çok sevindirici. Bu arada oyun ile ilgili ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz;
 
Güncelleme: Layton'ın 3. oyunu Avrupa'ya halen 20 Eylül'de çıkıyor. Geri alınma sadece Amerika içinmiş!!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak professor layton mask of miracles curious village Professor Layton and The Unwound Future batı çıkışı ekran görüntüleri
PSN Güncellemesi (14 Temmuz 2010) BioWare, İnceleme Skorlarından Çok Memnun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Professor Layton and the Unwound Future
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız