Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pro Evolution Soccer 3DS'te Bölge Kilidi Olacak

PES'i 3D görüntü desteği ile oynamak nasıl olacak acaba?

     Oyunlarda bölge kilidinin olması bazı oyuncuları üzüyor, ama bazı bölgelerdeki yayıncı firmaların zarar etmemesi için de bu özellik şart görünüyor.  3DS'te de isteyen firmalar oyunlarına bölge kilidi koyacaklar, bunun ilk örneklerinden birisi de Pro Evolution Soccer 3DS oldu.
 
     Konami'den PES 3DS'in yapımcıları Enomoto ve Hatsumi'nin açıklamalarına göre Pro Evolution Soccer 3DS'in Japonya'da piyasaya çıkan sürümünü Avrupa'da oynama şansımız olmayacak.

    Aynı sınırlama Amerika ve Avrupa arasında da olur mu bilemiyoruz, ama Konami'nin bütün 3DS oyunlarında bölge kilidi uygulaması olursa şaşırtıcı olmayacaktır. Bu arada oyundan bir kaç görüntüyü de aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG PES 3DS Pro evolution soccer Konam 3D Nintendo spor
3DS Oyunlarından Yeni Ekran Görüntüleri RE: Mercenaries 3D'den Yeni tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

19.1.2011 19:33:34

0
Konman4245; Avrupalı oyuncuların Avrupalı satıcılardan oyunları alması isteniyor, çünkü Japonya'dan alınan her oyun Avrupalı satıcıların zararına oluyor. Bazı oyunlar Japonya'da aylar öncesinden piyasaya çıkıyor. Avrupalılar Japonya'dan pek oyun almıyor, ama mesela Kore'deki satıcılar Japonya'dan getirilen oyunlar yüzünden resmen can çekişiyor. bölge kilidi koyularak Kore'den alınan 3ds'lerin sadece Kore'den alınan oyunlarla çalışması sağlanıyor. Bu uygulama diğer bölgeler için de geçerli.

Chidori

19.1.2011 19:21:06

0
Bu bölge kilidinin amacı ne ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 3DS
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız