Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Lost Crown Nasıl Bir Oyun Olacak? İşte 21 Dakikalık Oynanış Videosu

 
 
Geçtiğimiz günlerde Ubisoft Forward sunumu esnasında duyurulan yeni PoP oyunu Prince of Persia: The Lost Crown için videolar yayınlanmaya devam ediyor. Game Informer tarafından yayınlanan oynanış videosu oyunun 21 dakikalık kısmını gösteriyor ve oyundaki tüm mekanikleri bizlere aktarıyor. Bu video sayesinde yeni aksiyon macera platform oyununda neler olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Platform tabanlı yeni PoP oyunu geliyor
 
 
 
Prince of Persia: The Lost Crown oyununda biz oyuncular Sargon rolünü üstleniyoruz. Genç bir savaşçı ve ölümsüzler adlı seçkin bir grubun üyesi olan Sargon çeşitli platform zorluklarına göğüs geriyor ve türlü düşmanları alt etmeye çalışıyor. Oyuncular bu oyunda herhangi bir Prensi kontrol etmiyor bunun yerine Prens Ghassan'ı kurtarmaya ve Kaf Dağı'nı keşfetmeye gidiyor. 
 
Metroidvania türünden ilham alan Prince of Persia: The Lost Crown, oyunculara platform zorluklarını sunuyor ve bu dünyayı keşfetmelerini sağlıyor. Oyuncular oyunda ilerlemeye koyulurken yeni güçler kazanabiliyor, benzersiz yeteneklerin kilidini açabiliyor ve bunları savaş esnasında kullanabiliyor. Oyunda ayrıca çeşitli zorluklarda bulmacalar, gizemler ve yan görevler de yer alıyor.
 
Prince of Persia: The Lost Crown, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) ve Luna için geliyor. Oyun 18 Ocak 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
İşte 21 dakikalık oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Prince of Persia The Lost Crown
Payday 3 Çıkışından Sonra Unreal Engine 5'e Yükseltilecek Dead Cells Hayranları Bekleyişte: Animasyon Dizisine Uyarlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

c4eva

16.6.2023 10:33:08

0
Şu oynanışı görünce eski gow lar aklıma geldi.Keşke eskisi gibi olsa kamera açıları yine

BSC Misafiri

15.6.2023 20:05:33

0
goty 2024

DrUckmann

15.6.2023 19:23:58

+1
Cok eskinin Poplari vardi ondan ilham alıp modern yapmsilar, ben de cok sevdim Ubi+ yerlestirip oynanacak galiba ...

Krone

15.6.2023 17:59:58

+1
Sıkıcı ve birbirinin kopyası AC’lerden daha güzel görünüyor. İlginç mekanikler de var oyunda ben beğendim. Tam fiyattan çıkmasa iyiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız