Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal'a Yeni Bir Son


 
     Son yılların en yaratıcı oyunlarından biri olan ve oyunseverlerden tam puan alan Portal'a yeni bir son daha geldi.
 
     Oyun çıktığında bir çok dedikoduyu da beraberinde getirmişti. Kimilerine göre ilginç bir son ile tamamlanan Portal'ın hikayesi Half Life ile kesişecekti. Bu dedikodulara rağmen oyunun yapımcısı Valve'den hiç bir açıklama gelmedi. Portal kanadından ilginç gelişmeler ise bu hafta itibari ile yaşanmaya başlandı.
 
     Portal'ın devam oyunuyla ilgili ilk haber geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve oyunun GDC 2010'da gözükebileceği belirtilmişti. Bu haberin dayanağı ise oyuna gelen "Transmission received" güncellemesi olmuştu. Bu güncelleme ile birlikte oyuna yeni bir achievements puanı da eklenmişti.
 
     Burada bir parantez açıyor ve haberin devamının ilk oyun ve sonu için Spoiler, yani keyif bozucu içerik içerdiği uyarısını yapıyoruz.
 
     Yayınlanan bu güncellemenin oyuna yeni bir değişiklik kattığı da ortaya çıktı.
 
     Büyük bir testten başarıyla ayrıldığımız oyunun orjinal sonunda yapay zekayı havaya uçuruyor ve kendimizi nihayet gün ışığında buluyorduk. Oyunun mükemmel bitiş şarkısı "Still Alive" ile birlikte ekran kararıyordu.
 
     Güncelleme ile birlikte ise oyunun sonunda küçük bir değişiklik ortaya çıktı. Oyunun son kısımları en son sahne dışında birebir aynı. En sonda yani gün yüzüne çıktığımız kısımda ise sesinden bir robot olduğunu anlayacağımız birşey geliyor ve bizi tutarak sürüklemeye başlıyor. Bu sırada ise "bu yan görevde bize eskortluk ettiğin için teşekkür ederiz" gibi bir söz söylüyor.
 
     Bu yeni sonu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Youtube videosudur.    
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Portal Valve microsoft
Deus Ex 3'ten Tek Bir Kare Söylenti : God of War 3'e Tam Puan!

BSC Misafiri

19.5.2010 11:18:49

0
harikaaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız