Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal Filmi Üzerindeki Çalışmalar Devam Ediyor

 
Kek yalandı ama Portal filmi gerçek.
 
Valve'ın bulmaca platform oyununu baz alan film uyarlaması ilk olarak 2013 yılında duyurulmuştu ve aradan sekiz yıl geçmesine rağmen film hâlâ hayatta.
 
Geçtiğimiz günlerde IGN ile röportaj gerçekleştiren yapımcı J. J. Abrams, Portal filminin Warner Bros.'ta yapımına devam edildiğini açıkladı.
 
J. J. Abrams, senaryonun yazıldığını, çekimlere başlamak için heyecanlı olduklarını ve en sonunda işlerin rayına oturduğunu ifade etti. J. J. Abrams, filmin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve süper eğlenceli olacağını düşünüyor.
 
Ayrıca Eylül 2016 itibarıyla J. J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robot tarafından yapıldığı duyurulan Half-Life filmi için J. J. Abrams, projeye şu anda aktif olarak dahil olmadıklarını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Portal Valve FPS Puzzle Bulmaca Chell GlaDos
Shadow Warrior 3'ün Yeni Fragmanı Düşmanları Gösteriyor Saints Row: The Third Remastered PS5 ve Xbox Series Çıkış Fragmanı

Jer Aders

25.5.2021 16:46:58

+2
Half life varken portal filmi yapmakta ne bileyim yani saçma geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız