Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu

 
     Pokemon oyunlarının son halkası Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon, Nintendo 3DS için önümüzdeki günlerde çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Bu süreçte oyunla ilgili yeni bir video paylaşıldı.
 
     UB-Burst ve UB-Assembly'nin haricinde yeni bir efsanevi Pokemon olan UB-Adhesive'i bu videoda görme fırsatı buluyoruz. Poison tipi olan bu pokemonun özelliği de diğer ikisi gibi beast boost. Henüz bu 3 pokemonun gizli özelliklerinin olup olmadığı bilinmemekte. UB-Adhesive, pokemon evreninde beast boost özelliğine sahip olan 10. pokemon olacak. Yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon 17 Ekim 2017'de Nintendo 3DS için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Star Wars Battlefront II'nin Betasından PS4 ve PS4 Pro Grafik Karşılaştırması Milestone'un Yeni Yarış Oyunu Gravel'dan Yeni Görüntüler Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız