Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'da Küçük Ama Etkileyici Detaylar Bulunuyor


     Pokemon'un Nintendo 3DS için çıkış yapan son oyunları Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon önceki oyun ile pek çok noktada benzerlik gösterse de bazı küçük ve güzel detaylarla bezenmiş durumda.

     Pokemon çizgi filmine yetişmiş olanlar bilir. Pokemon evreninin en büyük emekçileri hemşirelerdir ya da kısaca Hemşire Joy. Herkes maceradan maceraya koşarken o sürekli olarak hasta pokemonlar ile ilgilenir. Ancak görünüşe göre sürekli çalışmak onun da canına tak etmiş durumda. Pokemon Ultra Moon oynayan bir oyuncunun fark ettiği detaya göre Malie City'deki Pokemon Center'a gidip Hemşire Joy ile görüştükten sonra yandaki kafeye uğradığınızda bir anda hemşire Joy'da muhabbete dahil oluyor ve sürekli çalışmaktan isyan edercesine ben de bir mola vereceğim artık derken "Yeter artık çalış çalış nereye kadar. Azıcık dinlenmek benim de hakkım" dercesine bir ifade takınıyor. Sonrasında da karakterinizin yanına gelip iş temposundan dert yanarcasına "ara sıra ufak molalar vermek benim de hakkım değil mi?" diyerek isyanını dile getiriyor ve adeta yoğun tempoda çalışan tüm emekçilerin sesi oluyor. "Pokemonlar gibi ben de yoruluyorum. Sürekli yaralı pokemon görmek günden güne benim de modumu düşürüyor" diyen hemşire Joy "benim de biraz sakinleşmeye ve enerjimi toplamaya ihtiyacım" var diyerek diyalogu sürdürüyor.

     Bir yan karakterin ruh halini bu şekilde yansıtması oldukça hoş düşünülmüş bir detay. Maxx Ezzy isimli oyuncunun karşılaştığı bu durumla ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Nintendo ve 21 Kasım Teorisi Resident Evil Revelations Switch Collection Avrupa'da Kutulu Satılmayacak

darkdiva

22.11.2017 20:15:03

0
Çok ilginçmiş ya :) 21 senedir bu seride ilk defa böyle bir şey gördüm.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız