Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Sun & Moon'un Dağıtım Sayısı 10 Milyondan Fazla

   
 
   Pokemon Sun & Moon, 18 Kasım tarihinde Kuzey Amerika bölgesi için çıkış yapacak ve Wall Street Journal habercisi Takashi Mochizuki'nin twitter'dan paylaştığı mesaja göre oyunun ilk dağıtım sayısı dünya genelinde 10 milyon adetten fazla. 
 
  The Pokemon Company'nin belirttiğine göre de Pokemon Sun & Moon'un dağıtım sayısı Nintendo 3DS oyunları arasında -başlangıç aşamasında- en çok dağıtılan oyun olmayı başarmış bulunuyor. 
 
  Nintendo daha öncesinde Pokemon Sun & Moon ile birlikte iki rekor daha kırmıştı. Bunlardan ilki 3DS üzerinde en çok indirilen demo, ikincisi ise Nintendo tarihinin en çok ön sipariş verilen oyunu rekorlarıydı. Pokemon Sun & Moon, 23 Kasım tarihinde Avrupa'da çıkış yapacak. Oyunun inceleme puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Phil Spencer, Xbox Scorpio'nun Fiyatı Hakkında Konuştu PS4'e Gelecek Free to Play FPS Oyunu Operation7: Revolution için Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

20.11.2016 01:52:18

0

BSC Misafiri

17.11.2016 16:53:12

0
Switch'e çıkmasına yakın güzel haberler bunlar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız