Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon OR/AS'ın Amerika'da 1.5 Milyondan Fazla Satmış


     Geçtiğimiz ay çıkışını gerçekleştiren Pokemon Omega Ruby / Alpha Alpha Sapphire, Amerika'da da büyük satış rakamlarına ulaşmış görünüyor.
 
      İlk haftası içerisinde dünya genelinde 3 milyondan fazla sattığı duyurulan Pokemon Omega Ruby / Alpha Alpha Sapphire'in Amerika'daki ilk 10 günü oldukça hareketli geçmiş. Açıklanan rakamlara göre iki oyun toplamda 1.5 milyondan fazla satmış durumda. Bu satış rakamları Pokemon'un batıda da ne kadar sevildiğinin bir göstergesi.

Bu haberin bağlantısı
URL
pokemon omega ruby pokemon alpha sapphire nintendo 3ds nintendo 2ds nintendo gameboy advance game freak
Mortal Kombat Geliştiricisinin WWE Oyunu Duyuruldu Valve, Steam'de Holiday Auction Etkinliğini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

13.12.2014 19:16:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki Fazlasıyla falan hak etmiyor. Artık sevmiyorum pokemonu hep aynı şey oluyor bıktım. Bunu bir nintendocu söylüyor.

Adamlar o kadar para kazandığı halde şu oyundaki optimizasyon SIFIR. Madem 3D yaptın oyunu adam akıllı yap oyunun çoğu 2D battle lerde buram buram kasıyor efektler çıktığında. Grafik desen çöp ps1 oyunları düzeyinde (normal alanlar) Grafik takıntım yoktur ama fps stabil olmalı! Bu adamlar nereye sokuyor bu kadar parayı anlamıyorum.

SMASH BROS FAZLASIYLA HAK EDİYOR SATMAYI AMA pokemon daha ünlü olduğu için...

Neyse - leyebilirsiniz pokemon fanboyları (nintendocular - lemicektir)
2010 yılındaki donanımla çıkan konsola 2014'te oyun yaparsan öyle olur. Pokemon, çok ayrıntılı bir oyun o nedenle bu konsolun oyunu kaldırmadığını düşünüyorum. Ayrıca kendinizle çelişmişsiniz, hem her yer 3d değil diyorsunuz hem de 3d kasıyor diyorsunuz. Oyunun tamamı 3d olsa neler olurdu kim bilir? Nintendo'nun artık sağlam donanımlı bir konsol çıkarması gerekir. New 3DS bir nebze hızlı ama yeterli değil.

Bowser Zeki

13.12.2014 00:43:37

-1
Fazlasıyla falan hak etmiyor. Artık sevmiyorum pokemonu hep aynı şey oluyor bıktım. Bunu bir nintendocu söylüyor. Adamlar o kadar para kazandığı halde şu oyundaki optimizasyon SIFIR. Madem 3D yaptın oyunu adam akıllı yap oyunun çoğu 2D battle lerde buram buram kasıyor efektler çıktığında. Grafik desen çöp ps1 oyunları düzeyinde (normal alanlar) Grafik takıntım yoktur ama fps stabil olmalı! Bu adamlar nereye sokuyor bu kadar parayı anlamıyorum. SMASH BROS FAZLASIYLA HAK EDİYOR SATMAYI AMA pokemon daha ünlü olduğu için... Neyse - leyebilirsiniz pokemon fanboyları (nintendocular - lemicektir)

darkdiva

12.12.2014 22:59:56

0
Çok beğendim. Fazlasıyla hak ediyor hem de.

BSC Misafiri

12.12.2014 17:32:07

0
Fazlasıyla hak ediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız