Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation'ın Destek Verdiği Daba: Land of Water Scar'dan Oynanış Videosu Geldi

 
 
Geliştirici Dark Star 30 Temmuz'da gerçekleştirilen ChinaJoy 2023 fuarında aksiyon rol yapma oyunu Daba: Land of Water Scar için 22 dakikalık bir oynanış içeriği yayınladı. Oynanış videosunda karakterin hareketleri, hareket kabiliyeti, animasyonları, çevre detayları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Projeye PlayStation tarafından destek veriliyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Daba: Land of Water Scar şu anda PlayStation 5 için geliştirme aşamasında bulunuyor. Proje "PlayStation China Hero Project" programı kapsamında destekleniyor. Bu oyun dışında yine birçok proje geliştiriliyor ve Daba da bunlardan biri. 
 
Oyunun detayları hakkında video içerisinde çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Bunun dışında oyunun herhangi bir sayfası bulunmuyor. Ek olarak oyunun bir çıkış tarihi de açıklanmadı. Dolayısıyla şu anda bilgiler bunlarla sınırlı.
 
Oynanış videosu
 
Dakikaları aşağıdan görebilirsiniz. 
 
- 5:48 / 11:03: Part 1 
- 15:53 / 21:30:: Part 2 
- 23:38 / 34:30: Part 3 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Daba Land of Water Scar
Orijinal Resident Evil 4 Yandan Görünümlü Bir Yapıya Sahip Olsaydı Nasıl Olurdu? İşte Video Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Bulmaca Oyunları: Güncel

Asd1234dsq

1.8.2023 19:34:10

0
Oyun Playstationa ozel olmali
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız