Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation'a Özel CoD: Modern Warfare 3 Ek Paketi Ortaya Çıktı

 
 
Activision ve Sony, Call of Duty: Modern Warfare 3 için PlayStation'a özel bir DLC paketini duyurdu. Bu kapsamda Modern Warfare 3'ü PlayStation Store üzerinden ön sipariş veren PS4 ve PS5 kullanıcıları, oyun 10 Kasım 2023'te yayınlandığında Lockpick Operatör Paketini elde edecek.
 
Paket birçok yönden oyunculara avantaj sağlıyor 
 
 
 
Aşağıdaki fragmanda da görebileceğiniz gibi PlayStation'a özel DLC oyunculara Van Goated Lockpick Operatör görünümünü, AMRican Gotik silah taslağını ve Starry Knife yakın dövüş silahı taslağını sunuyor. 
 
Öte yandan bildiğiniz üzere Sony ve Activision'ın uzun süredir devam eden bir Call of Duty anlaşması bulunuyor. Bu anlaşma sayesinde son yıllarda PlayStation sahiplerine oyun içi paketler, özel oyun modları ve genel testlere erken erişim de dahil olmak üzere bir dizi özel içerik sunuluyor.
 
Son olarak Microsoft'un, 69 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımının önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
Call of Duty Warzone: Mobile, 2024 Baharına Ertelendi The Lord of the Rings: Gollum için Yayınlanan Özür Mesajı ChatGPT'ye Yazdırılmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız