Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR Oyunu Bravo Team için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
   Until Dawn'ın yapımcısı Supermassive Games PlayStation VR için geliştirdiği first-person shooter oyunu Bravo Team için yeni bir fragman paylaştı.
 

Adrenalin yüklü hızlı çatışmaların yaşandığı ve akıbetin saniyelik taktiksel kararlara bağlı olduğu bir ortamda her şey, bir ölüm kalım meselesinden ibaret. 
 
Düşman bölgesinde kapana kısılan sen ve ekibinin çevresi düşmanlarla sarılı. Sadece savaşın en yoğun anlarında doğru karar alabilenler görevin sonunu görebilecekler; birçok pompalı tüfek, tabanca ve otomatik silah arasından seçim yaparak siper al ve her mermini sonuncuymuş gibi kullan.
 
Takım çalışması hayati önem taşır, ister bilgisayar kontrollü takım arkadaşıyla savaşa gir ya da ister çevrimiçi olarak bir arkadaşınla oyna, düşmanları bertaraf etmek için birlikte çalışmak kilit rol oynar. 
 
   Bravo Team 7 Mart'ta PlayStation VR için çıkış yapacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bravo Team vr playstation playstation vr ps vr oyun first-person shooter fps
Prey Twitter Hesabı Ay ile İlgili Bir Genişleme Paketinin Sinyalini Veriyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 10 Mart)

Guest-2C5CD639E

5.3.2018 13:56:43

0
Supermassive Games keşke VR yerine normal ps4'e oyun yapsaydı. Şöyle Until Dawn kalitesinde kült olmuş korku filmlerinden birisini yapsa mükemmel olur. Teksas Katliamı çok güzel olurdu, Mumya evi olabilir, Jason olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravo Team
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız