Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı

 
Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni iddialar ortaya atıldı. Bir mod geliştiricisi oyunda yer alan bazı çalışmaların kendine ait olduğunu belirtti.
 
Star Wars: Battlefront Classic olumsuz eleştiri yağmuruna tutuluyor
 
 
 
Mod geliştirici olarak karşımıza çıkan Iamashaymin, Aspyr tarafından piyasaya sürülen Star Wars: Battlefront Classic Collection üzerinde çeşitli çalışmalarının olduğunu söyledi. Oyun için yayınlanan fragman görüntülerinde kendi modunun yer aldığını ve bunun tamamen izinsiz kullanıldığını aktardı.
 
Bu durumun ardından geliştirici ekip, modun görüntülerini yanlışlıkla kullandığını ve fragman içerisinde yer alan bu görüntülerin oyunda yer almadığını belirtti. IGN tarafından fark edilen görüntülerde mod geliştiricisinin oluşturduğu Asajj Ventress karakteri yer alıyor ve bu karakter kendine özgü animasyonlarla beraber karşımıza çıkıyor. Oyunun mevcut sürümünde ise bu animasyonlar yer almıyor.
 
14 Mart tarihinde piyasaya çıkışını gerçekleştiren Star Wars: Battlefront Classic Collection şu anda olumsuz eleştiri yağmuruna tutuluyor. Steam platformundaki incelemelere bakacak olursak son derece olumsuz olduğunu görebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız