Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation TV'nin Size Sunduklarına Yakından Bakın (Video)


     Japonya için PS Vita TV adıyla duyurulan ve genişleyen işlevleri dolayısıyla Avrupa'ya PlayStation TV ismiyle gelen mikro konsolun neler yapabildiğinin ve size neler sunduğunun gösterildiği bir video yayınlandı.
 
     Genel olarak konsolda oynayabileceğiniz oyunların ve cihazın diğer özelliklerinin gösterildiği videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation tv ps vita tv ps4 ps3 vita ps now introduction video trailer
Super Smash Bros'da Ortaya Çıkan Bir Hatayla Karakteriniz Ekrana Sığmıyor DriveClub'ın Destekleyeceği Direksiyonlar Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

30.9.2014 23:57:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Hali hazırda Ps4'u olan aileler içinse en iyi performansı alabilmek için 5 mbps internet şartıyla Ps4 oyunlarını stream edebilecekler.

Sir Maximus is BACK

30.9.2014 22:49:28

-2
Boşver kardeş sen bırak.

Kazumatr

30.9.2014 22:47:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Vita Remote play başka burdaki ps vita tv.oyunları en iyi kalitede stream edebilmek için internet hızının en az 5 mbps olması lazım. Oğrenmenin yaşı yok,bak bugün yeni bişey öğrenmiş oldun.
Sizin soylediginiz Ps4 oyunlarini oynamak icin degil ps3 oyunlarını oynamak icin Playstation now servisi siz bunu diyorsunuz. Ps4 oyunlarini vita veya vita tv de oynamak icin internet baglantisina ihtiyac yok defalarca ps tv reklam tanitimlarinda direk ps4 uzeribden stream edildigi gosterildi.Zaten ps tv vita nin daha az vita oyunu destekleyen ucuz versiyonu. Bence siz yanlış bilgi icindesiniz siz öğrenin. Evimdeki ps4 un oyununu stream etmek icin internete ihtiyaç duyulmasi kadar saçma birşey olamaz :D

Sir Maximus is BACK

30.9.2014 22:08:42

-4
Vita Remote play başka burdaki ps vita tv.oyunları en iyi kalitede stream edebilmek için internet hızının en az 5 mbps olması lazım. Oğrenmenin yaşı yok,bak bugün yeni bişey öğrenmiş oldun.

Kazumatr

30.9.2014 21:40:49

0
Ps4 ten oyun stream icin 5 mb ne alaka arkadaşım. Ben vitaya modem olmadan baglanipta oynuyorum internete gerek yok bunun için ilk kez sizden duyuyorum :)

Sir Maximus is BACK

30.9.2014 18:11:16

-3
Hali hazırda Ps4'u olan aileler içinse en iyi performansı alabilmek için 5 mbps internet şartıyla Ps4 oyunlarını stream edebilecekler.

Heja-Maica

30.9.2014 17:50:13

0
ps4 ile senkronizasyon olayını anlayamadım ingilizcesi olan biri açıklayabilir mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation TV
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız