Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı Detroit: Become Human

 
PlayStation Store'da bu haftanın fırsatı Quantic Dream'in 25 Mayıs'ta PlayStation 4 için çıkardığı Detroit: Become Human.

Detroit: Become Human Dijital Deluxe Sürüm 6 Eylül tarihine kadar 299,00 TL yerine 179,00 TL fiyat ile satışta.

Bunun dışında PlayStation Store'da 100 TL'den ucuz oyunlar ve 50 TL'den ucuz oyunlar indirimleri de devam ediyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS STORE TR Detroit: Become Human Detroid Become Human PlayStation 4 PS4 Quantic Dream Kara Project Kara Tech Demo david cage
Gran Turismo Sport Versiyon 1.25 Güncellemesi Yayınlandı Cyberpunk 2077'de Hasar Sayıları Kapatılabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E851F29FD

31.8.2018 02:10:20

0
Yılmaz Vural'mı o :D

İdrak İstimlak

30.8.2018 11:44:56

0
Doğru Yakuza 6 idi benim dediğim oyun... Benim karşı çıktığım durum da bu zaten, adamlar ilgi gören yapımlar ile ARAL gibi sömürücü firmaların oyunlarını yüksek fiyattan satıyorlar. Yoksa dövize bağlı olarak artan oyun fiyatlarının ben de farkındayım ve Sony TR evet İngiltere'den yönetiliyor. Önerdiğim şey de gayet basit, en kısa zamanda Sony TR'nin kendine ait bir Store'u olmalı ve tüm oyunlar için standart bir fiyat olmalı, eğer 60 dolarlık Tomb Raider 209 liradan satışa çıkabiliyorsa, diğer tüm 3A yapımlar da bu fiyattan satışa sunulabilir. Zaten Sony TR'nin kendi mağazası olduktan sonra, Rusya, Endonezya gibi ülkelerde olduğu gibi özel fiyatlandırma uygulanabilir, konuşulabilir, öncelikli olarak mağazayı açıp, tek fiyat politikasını belirlemek gerekiyor. Diğer taraftan çıkan her oyunu olmasa da, sevdiğimiz oyunlar olsa bile sabredip, uygun fiyatlara inmesini beklemek doğru bir tüketici davranışı olur. Bunu benimseyen tüketiciler sayesinde indirimler daha yakın zamanlarda gelir. Bakın en çok korsanın kullanıldığı ülkelerde nasıl da özel fiyat politikaları uyguluyorlar, korsan kullanalım demiyorum, demo amaçlı kullanım dışında ben de kullanmıyor ve karşı çıkıyorum ama biraz bilinçli olmak lazım bu konularda. Yeni oyun, benim yeni oynadığım oyundur, yeni çıkan oyun değil. Bunu benimseyince, bir şeylerin zaman içinde düzeleceğine inanıyorum. Ama kimin ne zaman ne alıp, oynadığı da kimseyi ilgilendirmez, biz ancak konu ile ilgili fikirlerimizi paylaşırız.

BSC Misafiri

30.8.2018 10:52:34

+2
PS4”ümü yüksek oyun fiyatları nedeniyle sattım. Kredi kartı borcumu ödedim, djı Drone aldım. Az bişey daha param kaldı cebimde. İşe girdiğimde yenisini alır çıkacak oyunları oynarım. PS5 belkide.

Guest-AEF248198

30.8.2018 10:31:48

0
Benim yorumumda ne kötülük görüpte sildirdiniz? Arkadaş bu fiyatlara razı olmayıp almadıkça o 179 tl 1 ay sonra 119 tl olur. Bunu idrak edemiyor musunuz?

GT_55

30.8.2018 09:37:25

0
Zaten bende sesli çalıştığını kabul ediyorum.

Philipp_Plein

30.8.2018 09:32:29

0
Ben konsolun kronik hatası var ısınmadan dolayı cortluyor vs bir şey demedim zaten, ama cafe de sesten gürültüden pek anlayamazsınız. Ben ve birçok arkadaşım ps pro kullandık ve one x ile yan yana koyun arada dağlar kadar fark var. One x hem ses cıkartmıyor hem ısınmıyor pro ise süpürge makinesinden farkı yok ve elimde üzeride dokunduğumda sıcaklık çok net hissediliyor. Pro yu 1080p de test ettiğim zaman gayet stabil çalışıyordu ama 4k tv ye taktığım zaman o gücü kaldıracak soğutma sistemine sahip bir konsol olmadığı için sesten ve sıcaklıktan dolayı yanına yaklaşamadım. Sony PS5 de çok daha iyi bir soğutma ile gelecektir pro gibi çuvallamazlar.

GT_55

30.8.2018 09:21:54

0
Kafede 17 adet ps4 pro var. Bir tanesi bile fire vermedi. Soğutma sisteminin kötü olması için, ısınmadan dolayı cihazın ariza vermesi gibi sorunları olması lazımdı.Fanın çok sesli olması , soğutmanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bir bakarsin sessiz çalışan konsol veya ekran karti sesli çalışana göre daha fazla ariza verir. :)

Heroesmania

30.8.2018 02:42:37

0
Yakuza Kiwami değil de Yakuza 6'dan bahsediyorsunuz sanırım ve dediğinizde haklısınız. Yakuza 6 ve GoW aynı dönem ve 60 € etiketiyle çıkış yapmışken biri 179 TL, diğeri 299 TL'den PSN TR'ye giriş yaptı. Size hak verdim, satılacağını bildikleri oyunları normal kurdan çıkartıyorken, "bu çok satmaz" dedikleri oyunları ucuza çıkartabiliyorlar demekki. Aynı şekilde Monster Hunter World'de yurt dışına göre epey bir ucuz çıkan oyunlardan bir tanesi idi. Katılmadığım nokta yine para harcama, paraya değer verme mevzusu. Siz belki oyunların indirime girmesini bekliyor olabilirsiniz, day one purchase olayını kendi içinizde bitirmiş olabilirsiniz. Buna saygı duyuyorum. Siz kendi düşünceniz gereği beklemeyi tercih ediyor olabilirsiniz ama ben sizinle aynı fikirde değilim. Eğer gerçekten beni heyecanlandıran bir oyun geliyorsa (GoW, DBH, Spiderman, RDR2 gibi) bunları ön siparişle alıp, çıktığı gibi oynamak benim hoşuma gidiyor ve bunun da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çok heyecan yapmadığım ama yine de oynamak istediğim oyunları ise ön sipariş ile almayıp indirimlerini bekliyorum (Shadow of The Tomb Raider gibi). Bu tamamen kişisel zevk meselesidir. Siz öyle yapıyorsunuz, ben böyle yapıyorum. Son olarak benden alıntıladığınız cümlede ise; "Bu fiyatlar normal" kısmının yanlış olduğuna ikna olmuş vaziyetteyim. Fiyatlar normal değil, istediklerinde düşürebiliyorlar ama istemiyorlar. Ancak "maddi gücünüz el vermiyor ise konsola girmeyin" cümlemin arkasındayım. Sizin durumunuz iyi, benim durumum iyi, bu cümle bize değil. Aksine böyle konuların altına gelip de "salaklara bak bir oyuna 300 tl veriyolar" diyenlere. Para benim param, zevk benim zevkim, o parayı verip o oyunu da oynarım. Bunu baltalamaya veya buna laf söylemeye kimsenin hakkı yok. Bir de "bu oyunu nasıl bu paraya alıcaz" diyenler var. Maddi durumu yeterli olmayan bir insan bu paraları verip de konsol olayına girmesin demek istiyorum. Ben bu günlerin iyi günlerimiz olduğunu düşünüyorum, ileride fiyatların çok daha fazla artacağı görüşündeyim. Yakında ön sipariş fiyatları 600-700 TL olan oyunlar gelirse şaşırmam. En son; Konsol Üssü Murat abinin, Sony yetkilisi Mustafa Yiğit ile fiyatlar hakkında 20 dakikalık bir röportajı mevcut. Vaktiniz olursa izlemenizi tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=VyqjifS5Lig

haktan24

30.8.2018 00:37:37

0
gow bile yarı paraya düştü bu oyunun ne farkı var 180 gayme yap 100 düz olsun alalım sony cim fiyat pahalı

Metal-Gear

29.8.2018 23:21:07

+3
Alttan alttan ona dayandırmaya çalışıyorsun çocuk, bende sana istediğin şeyi veriyorum işte ki sus diye. Seni adam yerine koyup konuşanda kabahat zaten hadsiz varlık.

kataaay

29.8.2018 21:49:16

+1
Bu oyunun twitch yayıncıları yüzünden satış rakamları düşük kaldı ama benim PlayStation 4 özel oyunları içinde oynarken en etkilendiğim oyun olmuştu. Evet fiyatı fazla ancak oyun hakkında spoilera maruz kalmadıysanız bütçeniz varsa mutlaka alın oynayın. Kendi alanındaki oyunlarda seviyeyi çok farklı bir noktaya çekti.

kataaay

29.8.2018 21:46:03

0
Çıkış fiyatı 210 TL'ydi sonra kur nedeniyle 300 TL oldu.
quote:

Orjinalden alıntı: The Heisenberg Oyunun çıkış fiyatı bu olması gerekliydi zaten. Buna indirim mi diyorsunuz şimdi?

Philipp_Plein

29.8.2018 21:25:03

0
Dediğiniz oyunu ilk defa duydum meta puanına bir bakayım dedim şok oldum Tavsıyeniz üzere alıp oynayacağım http://www.metacritic.com/game/xbox-one/so-many-me

İdrak İstimlak

29.8.2018 21:14:57

0
Olm hala akıllanmadın, aynı kafa, aynı adam. Git hadi So Many Me oyna sen, naşşşş.... https://www.windowscentral.com/xbox-one-x-vs-ps4-pro-thermals Al bu incelemeyi oku, biraz bilgilen. Bu arada ben de bilmiyordum ama konsolların sıcaklıkları aşağı yukarı aynı ama Xbox daha sessiz çalışıyor.

Psxx

29.8.2018 20:55:57

0
böyle yasami var ergen kişi

Philipp_Plein

29.8.2018 20:52:57

0
serin hikaye hocam sizden iyi roman yazarı olur

İdrak İstimlak

29.8.2018 20:41:17

0
Boş yapıyorsun, her iki konsolun da soğutma sisteminde kullanılan fanların boyutları aynı. Xbox One x'deki soğutma bloğu daha büyük ve bence ısı iletimi konusunda daha kaliteli. Senin gibi bu forumda bir kaç kafayı Xbox'la üşütmüş fan daha var, hatta bir ara bu fan taklidi yapan fanatikler Xbox One X'te sıvı soğutma olduğunu dahi savunmuşlardı. Yahu insan bir merak eder Youtube'a "Xbox One X teardown, dissamble" falan yazar da, neyin ne olduğunu öğrenir...

İdrak İstimlak

29.8.2018 20:34:44

+1
Kimse kusura bakmasın bu fiyatlar gayet normal ve maddi gücünüz el vermiyor ise konsol işine girmezsiniz olur biter. Bir önceki mesajınızda kurduğunuz cümle aynen bu, Allah'a şükürler olsun istediğim her oyunu alabilecek güçteyim ama her çıkan oyunu da çıktığı gibi oynamak zorunda değilim. Kendim için makul bir fiyata indiğinde alır oynarım, bu kimi oyunlarda 2-3 ay geriden takip ederek, kimi oyun da 6-12 ay geriden takip ederek oluyor. Bu bekleme süresini oyunun kalitesi, fiyatı ve benim oyuna olan ilgim belirliyor. en sevdiğim oyunlarda bile bu kriterlere dikkat ediyorum artık. Eskiden "Day One Purchase" dediğim çok oyun vardı ama bunun pek bir mantığı yok benim için artık. Yurtdışında da çok ciddi bir ikinci el piyasası, dijital indirimleri takip eden bir kitle var ve insanlar sadece bizde değil, bir çok yerde buna dikkat ediyor. Bu parasızlıkla veya paranın az olması ile alakalı bir tavır değil. Bu tamamı ile insanın kendi parasına değer verme ile alakalı. Kimse kusura bakmasın ama her yeni olanı, moda olanı tüketen ergenler gibi bakmıyorum ben, benim için yeni oyun, benim yeni oynadığım oyundur. Gelelim oyun fiyatlarındaki tutarsızlığa, bununla ilgili size bir çok örnek verebilirim. Mesela God of War'ın çıktığı dönemde, Yakuza Kiwami'de çıkışını yapmıştı. Her iki oyun da 60 dolar/euro'luk oyunlar ama GoW ön sipariş sürecinin sonunda 300 liraya satılırken, Yakuza Kiwami en başından beri 180 liraya satıldı. Aynı dönemde Satışa sunulan son dönem 3A oyunların neredeyse hepsinde benzer durumlar var. Satışa çıktıkları dönemdeki döviz kuru ile yakından uzaktan alakası yok, çünkü aynı hafta çıkan veya ön siparişe sunulan oyunlar bunlar. Olayın TR PSN'in İngiltere'den yönetilmesi ile de alakası yok, çünkü bu oyunların İngiltere fiyatları aynı iken, nedense bizde en çok tutulan oyunların fiyatları yüksek, az satılanlarınki de görece düşük oluyor. Anladığım kadarı ile siz oyun işinde ya yenisiniz, bunlardan haberiniz yok ya da paranızı fütursuzca harcayacak kadar gamsız birisiniz, her iki durumda da yanlışsınız...

Philipp_Plein

29.8.2018 20:20:20

0
Oyun yok derken? PS4’ün yıl da fazladan 3 ex oyunu çıkıyor tek fark bu.

BSC Misafiri

29.8.2018 20:16:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Oasis of the Seas Ps pro dünya nın en kötü soğutma sistemine sahip konsolu isterseniz buzluğa koyun yine fark etmez mevcut donanımı hem 4k oyun için yetersiz kaldığı gibi içindeki ufacık fan ile koca konsolu soğutmaya yetmiyor.
En azından oyunu var aga.. Diğerinde oyunda yok, sorsan 4k 60fps en nativesinden hemide..

Metal-Gear

29.8.2018 20:11:06

0
Normal PS4 varsa pro'ya geçmeye gerek yok, yeni alacaklar Pro alabilirler sadece.

Philipp_Plein

29.8.2018 20:06:41

0
Ps pro dünya nın en kötü soğutma sistemine sahip konsolu isterseniz buzluğa koyun yine fark etmez mevcut donanımı hem 4k oyun için yetersiz kaldığı gibi içindeki ufacık fan ile koca konsolu soğutmaya yetmiyor.

Metal-Gear

29.8.2018 19:33:03

0
Fanlıkla ilgisi yok normal konuşuyoruz osuruktan nem kapmasan olmaz. Xbox One daha iyi ps4 pro daha kötü. [:'(]

Psxx

29.8.2018 18:58:38

+1
mal iyi değil kardeşim. bu kadarda fanlik yapmayın daha öncede ps4 üm vardı on da en ufak ses sorunu yoktu aldığım yerden yenisini verdiler şimdi açtım kurdum buda aynı ses konsolun her tarafi açık xbox one x tv nin altında kapalı yerde çıt ses yok çocuk olmamış kardeşim yapamamislar

BSC Misafiri

29.8.2018 18:58:24

+1
Xboxcular vasat demiş ama xboxun en güzel oyunundan daha kaliteli ve güzeldir bu oyun zaten en kötü PS oyunu xboxun en güzeliyle eş değerdir

Umit_22

29.8.2018 18:24:41

0
Yemin ediyorum fiyatı görünce direk " ne fırsat ama" dedim. Sayfayı aşağı indirince bu yorumu gördüm.

Heroesmania

29.8.2018 18:13:45

0
Bence sen önce bir okuduğunu anla, ondan sonra gel yorum yap. Yazımın hiç bir yerinde eleştirenlerin parası yok gibi bir anlam çıkartabileceğin bir şey yazmıyor. Oradaki lafım oyunlara bu paraları veren insanlara "salak - gerizekalı" yaftası yapıştıranlara. Seninle maddi durum konusunda idrar yarışına girmeyeceğim ancak çok şükür ben de senin gibi 10 adamın aylık ihtiyacını karşılayabilecek durumdayım. Nitekim konumuz bu değil. Elin Amerikalısı, Avrupalısı beni zerre ilgilendirmiyor. Ben bir oyunu oynamak istiyorsam girip alıp oynuyorum. Bu beni tüketim meraklısı değil oyun meraklısı biri yapar. Ayrıca şimdiye kadar Steam ve PSN'de ortak bulunan hiç bir oyunda PSN'in daha ucuz fiyat verdiğini görmedim. PSN indirim yaptığında bile Steam'in indirimsiz fiyatına zar zor yetişiyor. Gelelim oyunların farklı fiyatlarına; Yanlış bilmiyorsam PSN TR fiyatları İngiltere üzerinden çevirerek alıyor. O yüzden de sürekli olarak fiyatlar Sterlin üzerinden hesaplanıyor. Ülkemizdeki özellikle 2018'deki çok değişken kur farklarından dolayı çok sayıda fiyatta güncellemeler oldu. God of War ve Detroit Become Human ön siparişte 209 TL iken, çıktığı hafta kur güncellemesi yüzünden 299 TL oldular ve hala o günkü kur neyse değiştirmediler. (PSN UK'de 53 Sterlin) Yarın bir gün tekrar bir güncelleme yapılmayacağının garantisi yok. Güncel örnek olarak Fifa 19; PSN UK'de 60 Sterlin ve ön siparişe açıldığı gün Haziran ortaları itibariyle 363 TL yapıyor ve şuan PSN TR'de 359 TL. Muhtemelen oyun çıktıktan sonra kur güncellemesi gelecek ve standart versiyon 500 TL olacak. Tıpkı GoW ve DBH güncellendiği gibi. Fiyat farkları temel olarak buna dayanıyor. Sony Türkiye'nin bu durumda yapabileceği çok fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum. Oyunlar çıktıkları gün güncel kur neyse o fiyattan PSN TR'ye giriş yapıyor. Bu kadar büyük farkların 2 temel nedeni var; 1. Ön siparişe açılma tarihlerinin farklı olması, 2. Ön siparişe açıldıkları tarihlerdeki kur farkları Ön siparişe açılmış bir oyunun fiyatını da çıkış yapmadan güncellemiyorlar. Çok şükür araştırıp ve biraz düşünüp böyle bilgilere ulaşabiliyorum. Bunları bildiğim için de fiyatları normal görüyorum.

StativeDread

29.8.2018 18:02:44

0
Oyunun çıkış fiyatı bu olması gerekliydi zaten. Buna indirim mi diyorsunuz şimdi?

cdk3y

29.8.2018 17:55:41

0
E bende Heavy Rain var ben onu neden tekrar alayım ki niye bunun standart versiyonu yok ki illa deluxe sürüm mü almalıyım yani çok saçma.100 tl'den fazlada vermem artık bir oyuna Witcher 3 ü 60 a alıp buna 180 lira vermem...

Persona_Non_Grata

29.8.2018 17:38:05

+1
Platinledim bu oyunu kesinlikle alın oynayın, heavy rain kalitesinde

dark dragon

29.8.2018 17:07:33

+3
Müthiş bir oyun, adamlar resmen geleceği önümüze sermiş. Oynarken büyük keyif aldım. Connor ve Hank ile araştırma yaptığımız yerleri csi tadında dizi yapsalar ne güzel olurdu. Karakterleri çok sevdim.

BSC Misafiri

29.8.2018 17:05:02

+1
180 Liraya az diyen yok zaten dolar kurunun bu kadar yüksek olduğu dönemde böyle yüksek bütçeli bir oyun için 180TL gayet iyi.

Metal-Gear

29.8.2018 17:00:04

+1
Oyunu donmadan oynatıyorsa kaldırabileceği yükün altına girmiştir zaten. Soğutma çözümü ile ilgili bir şey, sistem gereken performansı oyun için kesintisiz sağlıyor zaten. Düz ps4 alabilirdin o da işini görür, ya da oyunları 1080p oynayıp daha yüksek performansın tadını çıkarabilirsin fan sesi azalıyorsa. Benim sistemde böyle bir sıkıntı yok, büyük ihtimal ps4 ü koyduğum yer arkası ve ön tarafı açık raf olduğu için. Ses fazla yayılmıyor, aynı zamanda hava da alıyor rahatsızlık vermiyor.

Psxx

29.8.2018 16:48:47

+3
ps4 oyunları guzel de, konsol gercek den çöp.xbox one x yanına ps4 pro aldım ,resmen traktör gibi ses çıkartıyor 4k oynarken. 1080p ye alıyorsun ses azalıyor buna yiyemiyecegin şeyin altına yatmak denir

İdrak İstimlak

29.8.2018 16:46:19

+7
Sen ne saçmalıyorsun kardeş? Ne demek eleştirenlerin parası yokmuş, oyun alamıyormuş? Saçma sapan mesajlar yazıp, milletin asabını bozmayın. Senin gibi 10 tane adamın aylık oyun ihtiyacını karşılayacak param var, nereden biliyorsun senin dediğin durumda olduğumu? Lan elin Amerikalısı, Avrupalısı sizin kadar tüketim meraklısı değil, adam üç kuruş daha uygun olsun diye indirim dönemlerini bekliyor, indirime girmeden almıyor. Ayrıca tüm döviz risklerine karşın hala PSN'de yerine göre Steam'den daha ucuz oyun bulunabiliyor ve adamlar her hafta, daha fazla sayıda oyuna farklı bir indirim yapıyor, Steam gibi dönemsel de değil. Milletin Sony Türkiye'ye bu kadar kızmasının sebebi, yükselen döviz fiyatlarından sonra gelen veya gelecek zamlar değil. Aynı fiyattan satılması gereken oyunların çok anormal farklarla satılıyor olması. Yurtdışında 60 dolar/Euro olan tüm büyük yapımlar aynı fiyattan çıkışını gerçekleştirirken, biz de aynı segmentteki o 60 dolarlık oyun kimisinde 209 lira oluyor, kiminde 299, kiminde 380 lira. Bunların hepsi 60 dolar/euro'luk oyunlarsa bu fiyat fark nedir? Bilinçli tüketici buna karşı çıkıyor. Saçma sapan fikirlerinizi paylaşmadan azıcık kafanızı kaldırın, sağınıza, solunuza bakın neler oluyor, olmuyor diye...

Guest-2C5CD639E

29.8.2018 16:39:29

+3
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bu fiyatı ile hala pahalı, muhtemelen yılbaşı döneminde daha iyi bir fiyattan satılacaktır. Şahsen bu parayı, bu oyuna değil, bu dönemde hiç bir oyuna vermem.
Vakit PC vakti..

Heroesmania

29.8.2018 16:22:14

+3
Şuan Ps Store fiyatlarına ağlayanlar Steam'in fiyat politikasını Sony'den bekleyenlerdir. Boşuna beklemeyin, Sony o işe girecek bir firma değil. Serzenişlerinizi Sony'e değil, ülkedeki döviz kurunun bu durumda olmasına vesile olan başka yerlere yapın. Ama oraya yapamadığınız için günah keçisi Sony oluyor tabiki. Her Sony haberinin altında fiyat yakarışları görmek çok sıktı artık. Hele de kendi alamadığı için alabilenlere salak gerizekalı yaftası yapıştıranlar çok komik oluyor. Kimse kusura bakmasın bu fiyatlar gayet normal ve maddi gücünüz el vermiyor ise konsol işine girmezsiniz olur biter.

BSC Misafiri

29.8.2018 16:20:25

+1
Bari 150 deseydiniz bu ne ya..

Philipp_Plein

29.8.2018 15:55:41

+5
quote:

Orijinalden alıntı: wattonx

Allah herkese 200 lira iyiymiş diyecek bir zenginlik nasip etsin insanlar 20 lira bulamıyor lan
60$ lık oyun bu yani güncel kur ile 385₺ yapıyor 179₺ ye dua et sen daha iyisini bu devirde yakalayamazsın. 20₺ bulamayan adamın oyunlarla işe olmaz zaten acıtasyon yapmayalım.

İdrak İstimlak

29.8.2018 15:53:35

+5
Bu fiyatı ile hala pahalı, muhtemelen yılbaşı döneminde daha iyi bir fiyattan satılacaktır. Şahsen bu parayı, bu oyuna değil, bu dönemde hiç bir oyuna vermem.

Drima

29.8.2018 15:46:33

0
3 ay sonra indirim aldı ve fiyatı 180TL. Gelecekte olacakların özeti niteliğinde bu. Beklediğiniz oyun, çok istediğiniz bir serinin oyunu vs artık ne varsa (maddi yönden aşırı zorlamayacak ise) almaya bakın. Çünkü bu dolar-euro görüldüğü gibi durmuyor gene şahlanıyor.. Şahsen konsol cephesinde beklediğim Days Gone ve LoU 2 kaldı. Onları o zamanki kur ile alır mıyım oynar mıyım bilemem

Manhunt Three

29.8.2018 15:45:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 10 saatlik vasat üstü bir oyuna o kadar vermem.
Haha

wattonx

29.8.2018 15:45:24

+7
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence gayet iyi indirim olmuş. Gereksiz fanboyluk yapmayalım lütfen. Ha bu arada bu “filmi” 300TL’ye alanlar ağlayabilir :)
Allah herkese 200 lira iyiymiş diyecek bir zenginlik nasip etsin insanlar 20 lira bulamıyor lan

BSC Misafiri

29.8.2018 15:41:08

+3
10 saatlik vasat üstü bir oyuna o kadar vermem.

BSC Misafiri

29.8.2018 15:41:01

0
Bence gayet iyi indirim olmuş. Gereksiz fanboyluk yapmayalım lütfen. Ha bu arada bu “filmi” 300TL’ye alanlar ağlayabilir :)

wattonx

29.8.2018 15:33:43

0
Ucuz yani LOL bu arada 80 gb update ile 90'ı bulmuştur hem cebinden gidiyor hem kotandan al sana 3.dünya ülke sömürüsünü patlat bir kapitalizm babana

Philipp_Plein

29.8.2018 15:26:50

+1
Sony nin fiyat politikasına bakarsak yeni ex leri çıkar çıkmaz alınmaz 2-3 ay sonra dehşet fiyat indirimi yapıyorlar GoW için de aynısı olmuştu.

BSC Misafiri

29.8.2018 15:26:33

+9
ne fırsat ama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Detroit: Become Human
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız