Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'de Hasar Sayıları Kapatılabilecek

 
Cyberpunk 2077'de hasar sayıları dahil olmak üzere birçok HUD unsuru isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilecek.
 
Cyberpunk 2077'nin ilk oynanış videosunun yayınlanmasından sonra CD Projekt RED resmi forumunda moderatör Sardukhar oynanış videosu ile ilgili öneriler ve geribildimler konusu açtı ve birçok kullanıcı oyunda düşmanı vurduğunda çıkan hasar sayılarının kapatılması isteğinde bulundu.
 
Sardukhar bu isteğe su şekilde yanıt verdi: "Bu tam olarak bizim planımız. Birçok HUD unsuru (hasar sayıları dahil olmak üzere) isteğe bağlı olacak."
 
Oyunun yönetmeni Adam Badowski oynanış videosunun yayınladığı gün Cyberpunk 2077'nin hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve oyundaki birçok içeriğin zamanla değişebileceğini belirtmişti. Bu yüzden oyunun final sürümünde farklı görünen bir kullanıcı arayüzü ve HUD ekranı ile karşılaşabiliriz. 
 
Cyberpunk 2077'nin 48 dakikalık oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Cyberpunk CDProjekt PC RPG
PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı Detroit: Become Human Yakuza Serisi Geliştiricisi Yeni Bir IP Duyurmaya Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

3.9.2018 19:51:20

+1
Şu oyunu tps istemek çok komik oluyor gerçekten yahu. Koscoca cdprj böyle bir oyunu tps yapmak gibi bir hata yapmazdı doğal olarak..

Johnny Silverhand

2.9.2018 15:41:18

+1
Hala TPS yok diye ağlayanlar görüyorum...

BSC Misafiri

2.9.2018 14:40:04

0
Güzel olacağına şüphem yok lakin tps olmaması çok büyük hayalkırıklığı oldu

rambocuk

31.8.2018 12:51:27

0
eğer item güçlendirme kritik vuruşlar vs önemli ise insan görmek ister sayıları bak bak ne geliştim be demek için

2K

30.8.2018 14:44:07

+1
Hasar sayılarının gözükmesi beni hiç rahatsız etmedi. Sonuçta RPG bir oyun ve diegetic olarak düşünürsek cyberpunk dünyasında vücuda takılan eklentiler ile hasar sayısını görmesi mantıklı geliyor. Beni aksiyonda rahatsız eden vuruş hissinin neredeyse hiç olmamasıydı, havaya sıkıyormuş gibiydi.

Expencer

30.8.2018 13:17:16

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Hayatında witcher 3 oynamamış dh ölücüsü herif, insanların tps eleştirisine laf edebiliyor, harbiden kafalar pırıl pırıl maşallah. Sen git önce paraya kıy da witcher 3 oyna. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt="">
Nick değiştirince daha iyi akıllı bir insan olmadın sen önce iletişim kurmayı ve forum adabını öğren. Oyunun HUD ekranında muhtemelen pek çok değişiklik yapabilicez ve şu hasar konusu çok tartışılıcak ta ki oyun çıkınca ve biz oynayıncaya dek.

Mütercim Bey

30.8.2018 03:04:57

+2
İstediğimiz zaman karakterimizi görebilmek için bir tuşa atama yaparlar, basınca karakteri görebiliriz. Ama tam bir TPS seçeneği için kamerayı ayarlamak da çok meşakkatli olacaktır diye düşünüyorum. Zira her dokuya fazla yaklaştığında karaktere yaklaşıp açıyı iyileştirmeye çalışması falan baya bir kodlama gerektirir heralde, işin ehli olan varsa aydınlatabilir bizi.

Philipp_Plein

30.8.2018 00:56:47

+1
Star Wars BF gibi hem FPS hem TPS yapsalar iyi olurdu.

HHarunTasar

30.8.2018 00:12:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: HoLyZz! Şu oyun TPS olsaydı bu sefer de çoğu kişi oynarken; 1) dar ve basık alanlarda kapışırken kamera sürekli olarak tavana göre bir aşağı bir yukarı çıkıyor, nişan almamızı zorlaştırıyor. 2) Bazı yerlerde çatışırken üst kattaki düşmanlara bakabilmek çok zor oluyor, bakmaya çalışırken kamera oyun alanı dışına çıkıyor. gibi ve biraz düşününce bir kaç farklı sorun daha bulabileceğimiz nedenlerden ötürü şikayet edeceklerdi muhtemelen. Witcher'da bile yukarı bakamamak bazen sinir ediyordu beni. Bu - özellikle - çok katlı yapılara sahip CP2077'de herhalde kanser olurduk.
Zaten full Tps istenmiyor TPS seçeneği olmalı deniliyor Fallout gibi Dues ex gibi Yada aksiyon dışı Tps alınabilse Aksiyon anında FPS geçilse yine kabul edilir milletin amacı sadece istediğin zaman karakterini görebilmek.

Mütercim Bey

29.8.2018 20:14:39

+9
Şu oyun TPS olsaydı bu sefer de çoğu kişi oynarken; 1) dar ve basık alanlarda kapışırken kamera sürekli olarak tavana göre bir aşağı bir yukarı çıkıyor, nişan almamızı zorlaştırıyor. 2) Bazı yerlerde çatışırken üst kattaki düşmanlara bakabilmek çok zor oluyor, bakmaya çalışırken kamera oyun alanı dışına çıkıyor. gibi ve biraz düşününce bir kaç farklı sorun daha bulabileceğimiz nedenlerden ötürü şikayet edeceklerdi muhtemelen. Witcher'da bile yukarı bakamamak bazen sinir ediyordu beni. Bu - özellikle - çok katlı yapılara sahip CP2077'de herhalde kanser olurduk.

HIGHER

29.8.2018 19:48:57

0
İleride tps olacağını hiç sanmıyorum, çünkü mekanların yüksekliği bayağı kısaydı.

HIGHER

29.8.2018 19:47:08

0
Yayınlanan 48 dakikalık videoda kapatılmamasının sebebi vuruş hissiyatının kötü olması olabilir.

Grafitty

29.8.2018 19:21:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Olmamış oyun Tps olmadığı için çöp. Diyaloglara göre şekillenen hikaye, bir çok farklı şekilde yapabileceğimiz görevler, karakteri istediğimiz gibi geliştirebilmek, uzun saatler boyunca keşfedebileceğimiz yığınla mekanlar, görevler, yığınlarca yan görev, Witcher 3 gibi olacağını düşündüğümüz kocaman bir harita olmasının bir önemi yok, tek önemli şey Tps olması o zaman mikemmel olurdu!!! <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt="">
Umarım ilerde güncelleme ile tps ile fps geçişi yaparlar.Olmadı mod gelir ama ne kadar sağlam olur bilemeyiz.Kesinlikle TPS olması gereken bir oyundu yazık oldu boşa bekledim o kadar.

BCRTVKCS

29.8.2018 18:24:26

+16
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Olmaz oyun Tps olmadığı için çöp. Diyaloglara göre şekillenen hikaye, bir çok farklı şekilde yapabileceğimiz görevler, karakteri istediğimiz gibi geliştirebilmek, uzun saatler boyunca keşfedebileceğimiz yığınla mekanlar, görevler, yığınlarca yan görev, Witcher 3 gibi olacağını düşündüğümüz kocaman bir harita olmasının bir önemi yok, tek önemli şey Tps olması o zaman mikemmel olurdu!!! <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt="">
Hahhahh Göz vizörünün takıldığı sahneyi tps düşünsene. Sıfır hissiyat. Birinci şahıs görüş açısı net en iyi seçim

alpererez

29.8.2018 17:52:30

0
güzel haber. umarım önümüzdeki sene içinde çıkar, çok beklemeyiz [:'(]

Guest-AEF248198

29.8.2018 17:37:18

+12
Olmamış oyun Tps olmadığı için çöp. Diyaloglara göre şekillenen hikaye, bir çok farklı şekilde yapabileceğimiz görevler, karakteri istediğimiz gibi geliştirebilmek, uzun saatler boyunca keşfedebileceğimiz yığınla mekanlar, görevler, yığınlarca yan görev, Witcher 3 gibi olacağını düşündüğümüz kocaman bir harita olmasının bir önemi yok, tek önemli şey Tps olması o zaman mikemmel olurdu!!!

Drima

29.8.2018 17:27:39

+3
Çok iyi olmuş. Bazı oyuncular bu özelliği sevebilir hani silah ne kadar vuruyor ne kadar etkili kafada omuzda vs gibi de benim hiç hoşuma gitmez. Aga şirket adam olunca etkiye hemen tepki gösteriyorlar bak haberini bile yapmışlar onlar kapanıyor diye
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız