Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Mayıs ayı ücretsiz oyunları açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Mayıs ayında Essential abonelerine sunulacak olan ücretsiz oyunlar açıklandı. Tüm oyunlara 2 Mayıs - 6 Haziran tarihleri erişebileceksiniz.
 
Mayıs ayı oyunları
 
- Chivalry II (PS5, PS4): Chivalry 2 ortaçağ filmlerindeki savaşlardan ilham alarak ortaya çıkmış çevrimiçi bir birinci şahıs 'slasher' oyunu. Oyuncular, çarpışan kılıçlardan alev oku yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar birçok içeriği deneyimleyebiliyor.
 
- Descenders (PS5, PS4): Descenders, Hollanda temelli stüdyo RageSquid tarafından geliştirilen ve No More Robots tarafından yayınlanan bisiklet sporu oyunu.
 
- GRID Legends (PS5, PS4): GRID Legends, heyecan verici bir yarış deneyimini oyunculara  sunuyor. Oyunda farklı yarış etkinliklerine katılabiliyor, canlı yarışlarda oyunculara karşı mücadele edebiliyor, hikaye modunu deneyimleyebiliyor ve en iyisi olmak için uğraş veriyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Nintendo bu yıl resmi olarak Gamescom'a geri dönüyor! Castle of Alchemists, 17 Mayıs Tarihinde Erken Erişime Açılıyor!

BSC Misafiri

26.4.2023 20:28:36

0
Bak bu ay tırtmış..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız