Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo bu yıl resmi olarak Gamescom'a geri dönüyor!

 
 
Nintendo, bu yıl Gamescom 2023 fuarına katılacağını resmi olarak açıkladı ve onayladı. Etkinliğin organizatörü geçtiğimiz süreçte "büyük bir firmanın" gösteriye geri döneceğini iddia etmişti. Şimdi ise bu iddia gerçeğe dönüştü ve doğrulanmış oldu. Bu kapsamda Koelnmesse ve Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Nintendo'nun dört yıllık bir aradan sonra etkinliğe katılacağını duyurdu.
 
Nintendo tekrardan geri dönüyor
 
 
 
Almanya / Koelnmesse'de her yıl düzenlenen bir oyun fuarı olan Gamescom'da katılımcılara yeni oyun duyuruları, etkinlikler ve daha fazlası sunuluyor. Nintendo'nun böyle fuara tekrardan katılması elbette kullanıcıları heyecanlandırıyor. Organizatörler bu kapsamda şunları belirtiyor:
 
"Nintendo'nun Gamescom 2023 fuarına katılacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki haftalarda çok daha fazla katılımcının bizlere katılmasını bekliyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!"
 
Nintendo bu fuara en son 2019 yılında katıldı ve ağırlıklı olarak o yıl piyasaya sürülecek oyunlara yer verdi. Ayrıca katılımcılara çeşitli oyunları denemeleri için çok sayıda stantlar kuruldu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Diablo 4'ün PC sistem gereksinimleri açıklandı PlayStation Plus Mayıs ayı ücretsiz oyunları açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız