Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Özel Oyunu Wild'ın iptal Edildiği Bildirildi

 
 
Geliştirici Wild Sheep Studio'nun açık dünya hayatta kalma macera oyunu Wild, 2014'te PlayStation'a özel olarak duyuruldu ve VentureBeat'ten Jeff Grubb'un yaptığı açıklamaya göre, oyun üzerinde uzun yıllar hiçbir güncelleme yapılmadı ve sonrasında iptal kararı alındı.
 
Grubb: "Bence Michel Ancel projeyi terk etti… artık üzerinde çalışmıyor ve proje tamamen kapatıldı. Üzerinde çalışan ekip başka projeler üzerinde çalışıyor'' dedi.
 
Oyun hakkında
 
Rayman ve Beyond Good & Evil gibi önemli oyun serilerinde tanıdığımız Michel Ancel'ın kurduğu bağımsız oyun stüdyosu Wild Sheep Studios'un ilk projesi Wild oluyor. Online tabanlı hayatta kalma oyunu olan Wild'da, insanlığın ilk yıllarına gidiyoruz. Doğayla iç içe olduğumuz yapımda sadece doğaya karşı değil, insanlar olarak birbirimize karşı da mücadele vereceğiz.
 
Fragman videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Wild Wild Sheep Studios Sony PS4 Survival
Activision, Tüm Çekirdek Stüdyoların CoD Serisi üzerinde Çalıştığını Bildirdi EMEA Challangers Playoff Şampiyonu Gambit Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2021 20:21:31

0
şu olay microsoft ta olsa önüne gelen laf ederdi ama sony olunca dandik oyundu zaten oluyor

Microphone Not Found

24.8.2021 15:53:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fable iptal edildi. Xbox fanboyları sessiz... Scalebound iptal edildi. Xbox fanboyları sessiz... Halo Infinite bunca yıllık geliştirmeye rağmen tam haliyle çıkmıyor. Xbox fanboyları sessiz... Ufak çaplı bir oyun olan Wild iptal edildi. Xbox fanboylarının sesi çıkmaya başladı
Siz de her haberde Xbox'çılara sallayıp kudurtuyorsunuz sonra onlar cevap verince de "SOZDO OYON YOK BO KORO ONCO OYON" deyip saldırıyorsunuz. Kudurtan sizsiniz, Cevap verince ağlayan yine sizsiniz. PS ile de Xbox ile de işim olmaz. PC'ci adamım ben. İki konsolun her hangi birine 8000 küsür verip oyun çıksın diye bekleyemem.

BSC Misafiri

24.8.2021 08:43:25

0
Birbirinizi yemeyin yeni nesilde oyun moyun yok kardeşim eski nesille dewam

BSC Misafiri

23.8.2021 19:52:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu sony demon souls gibi bir oyuna" inanılmaz derecede kötü bir oyun" diyen ceolara sahipti. bunlar son 10-15 senedir böyle. hep garanti iş.. inek gibi sağ milleti birbirinin aynısı oyunlarla. sony ps2 de yaptı yapacağını. ondan sonra derin uykudakilerin ceplerini yoklama moduna geçti
Dostum o Ceo gerçek bir oyuncuydu ve oyunun bitmemiş, düzgün çalışmayan vs. sürümünü denemişti. Sony japonyanın arkasında da o duruyordu. Şimdi ise yeni gelenlerden çok azının oyun geçmişi var.

BSC Misafiri

23.8.2021 16:52:44

0
bu sony demon souls gibi bir oyuna" inanılmaz derecede kötü bir oyun" diyen ceolara sahipti. bunlar son 10-15 senedir böyle. hep garanti iş.. inek gibi sağ milleti birbirinin aynısı oyunlarla. sony ps2 de yaptı yapacağını. ondan sonra derin uykudakilerin ceplerini yoklama moduna geçti

BSC Misafiri

23.8.2021 16:52:29

+3
Fable iptal edildi. Xbox fanboyları sessiz... Scalebound iptal edildi. Xbox fanboyları sessiz... Halo Infinite bunca yıllık geliştirmeye rağmen tam haliyle çıkmıyor. Xbox fanboyları sessiz... Ufak çaplı bir oyun olan Wild iptal edildi. Xbox fanboylarının sesi çıkmaya başladı

BSC Misafiri

23.8.2021 16:52:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon Oyun vasat ise olmamış ise iptal edilir ne var bunda. Ms olsa iptal etmez gamepaspas'dan verirdi millete, zaten alışık çöpleri veemeye
Ps4 için çıkmış vasat ve olmamış exc. oyunları sayabilirim. Bu işin Ms'i, Ps'si, Nintendo'su yok. Wild ile Deep Down yalan oldu gittiler. Gereğinden erken duyurulan oyunların başına böyle şeyler gelebiliyor. Sektörde firmalar oyunlar belli bir aşamaya gelmeden göstermemeli.

dark dragon

23.8.2021 15:34:04

+1
Oyun vasat ise olmamış ise iptal edilir ne var bunda. Ms olsa iptal etmez gamepaspas'dan verirdi millete, zaten alışık çöpleri veemeye

Cityzens

23.8.2021 15:33:42

0
The last of us , the last of us remastered. The last of us remake gibi oyunlar varken ne yapicaksiniz boyle ozgu ve degisik oyunlari. ZOMBIE verin bana , ZOMBIE istiyorum

BSC Misafiri

23.8.2021 13:07:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri zaten ilk gordugumde sonyden farkli, yenilikci bir oyun gelecegi icin cok sasirmistim. sagolsun sifir risk sony yine sasirtmadi..
Sony ile ne alakası var bu durumun? Sony yaptırmıyor ki oyunu. Firma PS4'e özel geliştiriyormuş sadece.
Exc. oyunlar da firmalar platforma özel oyun yaptıklarında bütçe ve işbirlikleri alıyor genelde. Konu ile Sony alakası var yani. Demek ki Sony pek oralı olmamış.

BSC Misafiri

23.8.2021 13:06:24

+2
Ahhahahahah sonyponyler gelememiş konuya

Settlers

23.8.2021 12:48:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri zaten ilk gordugumde sonyden farkli, yenilikci bir oyun gelecegi icin cok sasirmistim. sagolsun sifir risk sony yine sasirtmadi..
Sony ile ne alakası var bu durumun? Sony yaptırmıyor ki oyunu. Firma PS4'e özel geliştiriyormuş sadece.

JackTim

23.8.2021 12:35:45

0
Hem oyun duyurmuyorlar ,duyurulanıda iptal ediyorlar.

BSC Misafiri

23.8.2021 12:29:30

+2
zaten ilk gordugumde sonyden farkli, yenilikci bir oyun gelecegi icin cok sasirmistim. sagolsun sifir risk sony yine sasirtmadi..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wild
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız