Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Konsollarında Twitter Özelliği Devre Dışı Bırakılıyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, X (eski adıyla Twitter) entegrasyonunun önümüzdeki hafta PlayStation konsollarında devre dışı bırakılacağını doğruladı. Sony, X uygulamasını neden devre dışı bıraktığını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak bu durum Microsoft kanadında daha önce görüldü.
 
Microsoft tarafında bu durum daha önce yaşandı
 
 
 
Sony tarafından resmi olarak sebebini açıklanmayan bu durum Microsoft kanadında daha önce yaşanmıştı. Nitekim Nisan ayında Microsoft, Xbox konsollarında da Twitter entegrasyonunu devre dışı bıraktı ve bunun Twitter/X API kullanım fiyatındaki artışla ilgili olduğundan bahsetti. Dolayısıyla bu durum aynı şekilde Sony kanadında da görünüyor.
 
Sony'nin destek sitesi, oyuncuların PS4 ve PS5'ten oyun kayıtlarını paylaşmaları için yeni yollar arıyor. PlayStation uygulaması da dahil olmak üzere alternatif yolları arayan Sony ilerleyen süreçte bu uygulamaları yeni konsola dahil etmeyi planlıyor.
 
Öte yandan Sony bu ay yeni bir PS5 modelini piyasaya sürüyor. PS5 Slim olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu modeller standart konsollara göre daha hafif.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Epic Games Mağazasının 5 Yıldır Kar Edemediği Ortaya Çıktı Blizzard Başkanı Xbox Çatısı Altında Daha Özgür Olacağını Düşünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.11.2023 13:44:57

0
adam yemin etmiş bitirecek twitterı

Guest-2F4BE4979

7.11.2023 12:37:47

0
Elon icine etti twitterin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız