Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Brezilya Twitter Hesabı Overwatch 2'nin Bu Yıl Çıkacağını Söylüyor

 
 
Blizzard Entertainment'ın çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Overwatch'ın devam oyunu Overwatch 2 bu yıl içinde çıkabilir.

PlayStation Brezilya resmi twitter hesabı, oyunun 2020'de çıkacağına yönelik bir tweet attı. Tweet daha sonra kaldırıldı.
 
Overwatch 2 her ne kadar duyurulduğu Blizzon 2019 etkinliğinde oynanabilir olsa da Blizzard Entertainment oyun yönetmeni ve başkan yardımcısı Jeff Kaplan oyunun çıkış tarihinin pek yakın olmadığını işaret etmişti.
 
PC Gamer'a konuşan Jeff Kaplan "Bilmiyorum. Hiç bir fikrim yok. Şu anda tek önemsediğimiz şey oyunu harika yapmak. Aklımızda bir çıkış tarihi yok." dedi. 
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Oyunun ilk detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (23/12/19 – 29/12/19) Mosaic 23 Ocak'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız