Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform macera oyunu Elypse bu ay çıkış yapıyor

 
 
Yayıncı PID Games ve geliştirici Hot Chili Games, yandan görünümlü aksiyon platform oyunu Elypse'in PC sürümünün 17 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyunun PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri 2023'ün sonlarında çıkış yapacak.
 
Oyun bizlere çeşitli platform zorluklarını sunacak
 
 
 
Trajik bir hikâyeye adım atabileceğimiz ve harabeye dönmüş Elypse dünyasını keşfe çıkabileceğimiz oyunda çeşitli gizemleri açığa çıkarabileceğiz. Gizemli bir dünyada kaderimize karşı savaş verdiğimiz oyunda "metroidvania" tarzı mekanikler de karşımıza çıkacak. Dolayısıyla zorlu bir platform oyunu bizleri bekliyor olacak.
 
Metroidvania tarzı oyunlar genel olarak aşamadığımız bir yeri geçmek için geriye dönebileceğimiz, orada bir süre uğraşabileceğimiz ve yeni mekaniklerle beraber o kısmı aşabileceğimiz içeriği bizlere aktarıyor. Bu da oyun içerisinde daha fazla uğraşacağımız ve ilerleme hissiyatına kapılacağımız anlamına geliyor. Elypse oyununda da bu durum söz konusu.
 
Genel olarak oyun arka planda bizlere bir hikaye anlatacak. Bu hikaye kapsamında farklı platform zorluklarıyla karşılaşacağız ve ilerlemeye çalışacağız. Platformları aşmak için de bir süre uğraşmamız gerekecek. Aştıkça hikayeyi ilerletecek ve sonuna gelmeye başlayacağız. 
 
Elypse çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Elypse
Knockout City önümüzdeki ay oyunculara veda ediyor! Peki neden? Capcom, Monster Hunter Puzzles: Felyne Isles isim haklarını satın aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elypse
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız