Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu Freedom Planet 2, Konsollar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı XSEED Games ve geliştirici GalaxyTrail, yüksek hızlı platform oyunu Freedom Planet 2'nin PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlanacağını duyurdu. Konsol sürümleri 2023'ün son aylarında çıkacak.
 
Konsol için Freedom Planet 2, XSEED Games'in düzenlediği stantta 1-4 Eylül tarihleri ??arasında Seattle, Washington'da düzenlenecek PAX West 2023'te oynanabilecek. XSEED Games'in standında oynanabilen diğer oyunlar arasında Cuisineer, Fashion Dreamer, Rune Factory 3 Special, Silent Hope ve Touhou: New World yer alıyor.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Sevilen 2014 aksiyon platform oyununun uzun zamandır beklenen devamı olan Freedom Planet 2'de kadim bir tehdide karşı savaşmak için Avalice dünyasına geri dönün.
 
Orijinal oyundaki olaylardan bu yana geçen yıllarda, geri dönen üç kahramanımız imza yeteneklerini geliştirerek onları her zamankinden daha güçlü hale getirdi. Dragon Boost ile Lilac'ın hızından yararlanın, Carol'ın Zıplama Diski veya motosikletiyle yeni zirvelere ulaşın veya Milla'nın kalkanıyla daha ölçülü bir yaklaşım sergileyin. Tamamen yeni oynanabilir karakter Neera, düşmanlarını cezalandırmak için güçlü Frost Sanatlarını kullanabildiği için, soğukta bırakılmayacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Platform Freedom Planet 2 PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Piksel Grafikli Rol Yapma Oyunu Newcomer Yabancı Dil Öğrenimine Katkı Sağlıyor Panic Games Showcase, 29 Ağustos'ta Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız