Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Panic Games Showcase, 29 Ağustos'ta Yapılacak

 
 
Yayıncı Panic'in 29 Ağustos'ta, Panic Games Showcase 2023'e ev sahipliği yapacağını duyurdu. Panic Games Showcase 2023'ü YouTube'dan izleyebileceksiniz.
 
20 dakikalık yayın, Nour: Play With Your Food ve despelote'a yeni görünümler, duyurulmamış yeni oyunlara bir bakı ve, oyun geliştirme ortaklığı duyuruları da dahil olmak üzere Panic oyunları yayıncılığının geleceğini açıklayacak. Sunumda yer alan oyunlardan bazıları Gamescom 2023 ve PAX West 2023'te de yer alacak. Vitrinde herhangi bir Playdate haberi yer almayacak.
 
Panic'in kurucu ortağı Cabel Sasser bir basın açıklamasında, "Pek çok insan bizi Transmit ve Nova gibi Mac yazılımlarının yapımcıları olarak tanıyor. Bazı insanlar bizi Playdate taşınabilir video oyun sisteminin yaratıcıları olarak tanıyor. Ve dürüst olmak gerekirse, pek çok kişi bizi Firewatch ve Untitled Goose Game'in yayıncısı olarak tanımlıyor. Küçük bir şov yapıp, dünyanın dört bir yanındaki harika geliştiricilerden yayınlamak için çalıştığımız harika oyunları dünyaya duyurmanın eğlenceli olacağını düşündük.'' dedi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Panic Games Showcase Panic Games Showcase 2023 Panic Games
Platform Oyunu Freedom Planet 2, Konsollar için Duyuruldu Tekken 6, PS4 ve PS5 için Derecelendirildi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız