Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetside 2'nin Avrupa Sunucuları Hacklendi!


    Daha önce PS3 cephesinde başı hackerlarla büyük belaya giren Sony, bu kez aynı belayı MMO cephesinde yaşıyor. Yapılan açıklamalara göre Sony Online Entertainment oyunlarının Avrupa sunuculuğunu yapan ProSiebenSat'ın veritabanları hacklendi.
 
    Firma tarafından gelen bilgilere göre hackerlar, kullanıcıların özel bilgilerinin yer aldığı dosyalara erişim sağladı. Bu hack olayının sevindirici yanı, erişilen dosyalarda sadece oyunlara kayıt olmuş kullanıcıların mail ve şifrelerinin yer alıyor olması. Yani kullanıcıların ev adres bilgileri, kredi kartı bilgileri vb. tehlikede değil.
 
    Yaşanan hack olayıyla birlikte Planetside 2, Everquest 2 ve DC Universe Online gibi SOE oyunları başta olmak üzere ProSiebenSat'ın sunuculuğunu yaptığı oyunların kullanıcıları şifrelerini değiştirme konusunda uyarıldı. Eğer bu oyunlardan birine kayıtlıysanız ilgili e-posta size gelmiştir. Gelmediyse, ilgili oyunların internet sitesine girip duyuruyu okumanızda yarar var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Assassin's Creed III: Washington Edition Duyuruldu AC IV: Black Flag'den İlk Bilgiler Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

28.2.2013 11:46:03

0
Pes valla Sony nasıl bunların önüne geçemiyor o kadar çalışanı var güvenlik kısmına kim bakıyorsa acil takviye lazım bu çok belli. Xbox'da bir kere bile duymadık bu tarz haberler.

hulk161

28.2.2013 01:47:16

0
ah sony ahhh gene mi be kardeşim..

digimon52

28.2.2013 01:22:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe Steam sadece indirmenize ve oynamanıza bir aracı. Oyuna girerken bahsi geçen firmanın sunucuları üzerinden giriş yapıyorsunuz. Yani şifrenizi değiştirmeniz gerek.
Tessekürler Sayin Samet Konuksal ( BelieveMe )

Quirah

28.2.2013 01:11:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: digimon52 Sayin Samet Konuksal ben oyuna steam üzerinden kayitliyim (ProSiebenSat olarak degil) bir sorun olurmu ? degisdirmesim.
Steam sadece indirmenize ve oynamanıza bir aracı. Oyuna girerken bahsi geçen firmanın sunucuları üzerinden giriş yapıyorsunuz. Yani şifrenizi değiştirmeniz gerek.

digimon52

28.2.2013 01:04:15

0
Sayin Samet Konuksal ben oyuna steam üzerinden kayitliyim (ProSiebenSat olarak degil) bir sorun olurmu ? degisdirmesim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız