Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC IV: Black Flag'den İlk Bilgiler Geliyor


    Daha önce yeni Assassin's Creed oyunuyla ilgili etkinlik haberlerinin çıkmasını sağlayan MCV sitesi, bu kez oyunla ilgili bilgiler adına bir zaman verdi. Siteden gelen açıklamalara göre Assassin's Creed IV: Black Flag'den ilk bilgiler haftaya geliyor.
 
    Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre Ubisoft, serinin yeni oyununun duyurusunu hali hazırda kapalı bir şekilde gerçekleştirdi. Fakat firma, basın mensuplarına dağıttığı bilgilerin oyuncularla paylaşılmasına önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren müsade edecek. Her ne kadar bilgiler adına bir ambargo konulsa da Black Flag'le ilgili bazı bilgiler geçtiğimiz gün sızmıştı. Resmi bilgiler için Pazartesi gününü beklemekte fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed PC PS3 Xbox 360 PS4 Action
Planetside 2'nin Avrupa Sunucuları Hacklendi! AMD: PS4 APU Piyasanın En İyisidir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

28.2.2013 12:56:24

0
Benim beklentim grafik , görsellik yönünden değil tek büyük beklentim OYNANIŞ yapısı gizlenmeye daha müsait animasyonlar ve gizliliğe daha da önem veren bir yapı yani bana en azından alternatifler sağlasın ben gizli gitmek istediğimde gidebileyim yada önüme geleni indirmek istediğimde onuda yapabileyim zaten genelde böyle ilerliyor oyun ...neyse uzun lafın kısası oynanışı geliştirsinler

BSC Misafiri

28.2.2013 11:31:37

0
ac'ın da boku çıktı geçmiş olsun.aynı oynanış aynı grafiklerle senelerce gider artık.

emrahcey

28.2.2013 10:00:57

0
Erken çıkarsalar neden erken çıkardılar , geç çıkarsalar kaç sene geçti neden gecikti diyeceğiz. > Arkadaşlar geç çıkan oyunları satış fiyaskoları ortada olduğu için haliyle bir oyunu evet 3-4 parçaya ayırıp hem para kazanmak adına hemde teknolojiyi takip etme adına yaptıkları bir satış stratejisi... > Duke Nukem 3D 'in ilk çıktığı video yu izlediğimde o anda orada kala kalmıştım. Yani resmen bulunduğum yerde çakılıp kaldım. Tabii aradan seneler geçti artık çıkan grafikler olsun görselleri olsun benim için normal bir hal aldım. Oyun öyle böyle çıkıncada zaten durumu görüldüğü gibi ortada > Bir oyunun yapım süresi gittikçe uzuyor. Maliyeti artıyor. Konsollara çıkarma telaşıyla zaten kullanacakları standartlarda belli ... > Her sene olmasada 2 yıl - 3 yıl arayla serilerin devam etmesi bencede makul.

Vernon Schillinger

28.2.2013 09:36:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun
Arkadaşın demek istediği o değil.Her sene yarım yamalak çıkartmalarına kızıyorlar.6 ayda bir yeni ac serisi görmek zorundamıyız?Grand theft auto serisine bak bi istersen,3 senede 4 senede 1,hatta 5 senede bir çıkarıyorlar.Ubisoft'un gözünü para bürümüş işte daha neresini anlamıyorsunuz?Gerçek bir oyuncu bunu anlardı ama sizler oyuncu olmadığınız için ağzınız açık bakamya devam edin.

stun

28.2.2013 02:48:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Curtius buda call of duty'ye döncek yakında. her sene bi tane. tadında bırakırlar işallah
her oyunda birşey ekliyorlar.. ac 2 ile başladılar seri çıkarmaya.. ac :brotherhood -yılın en iyi mp oyunu ve xbow -zehirli dart kombo öldürüş.. getirildi.. ve daha iyi grafıkler tabıkı ac: revelations - hook blade - bomba tasarımı- ve istanbul ac 3 - komple değişim.. gemi savaşları , daha akıcı oynanış, rope, ve grafikler çok daha fazla arttı.. cod mantelitesi ise codda her seri aynı

Guest-56D7221EF

28.2.2013 01:59:48

0
herkez aynı şeyi söyliyip duruyor her sene çıkıp durucak falan filan çıksın size ne zararı var bn onu anlamadım sizene oynayın oynamıcaksanızda boş konuşup durmayın.

- The Stig -

28.2.2013 01:47:06

0
gelsin bakalım pazartesi..

Curtius

28.2.2013 01:26:31

-2
buda call of duty'ye döncek yakında. her sene bi tane. tadında bırakırlar işallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız