Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planet Coaster İçin Büyük ve Ücretsiz Bir Güncelleme Yolda

 
     Eğlenceli lunapark simülasyonu Planet Coaster için ücretsiz bir güncellemenin duyurusu yapıldı.
 
     Oyuna yeni araçlar, yönetim seçenekleri ve senaryo editörü getirecek olan güncelleme, park alanında insanların hareketlerini ve kararlarını daha tutarlı hale getirecek iyileştirmeleri de kapsıyor. Yeni enerjimetre ile birlikte yorulan çalışanlar dinlenmek ve enerjilerini tekrar toplamak için yeni gelecek yapıları kullanabilecekler. Güncellemeyle birlikte artık çalışanlar da park alanının eğlencesine ortak olabilecekler.
 
     Güncellemeyle birlikte oyuna ayrıca piknik alanları ve binilebilir 4 yeni araç eklenecek. Geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre güncellemenin çıkışı yaklaştıkça hakkında yeni bilgiler gelmeye devam edecek. Şimdilik sizleri, yayınlanan 2 video ile başbaşa bırakalım.



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Planet Coaster simülasyon pc frontier developer lunapark tycoon
Call of Duty: WWII Temalı Özel Sürüm PlayStation 4 İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı L.A. Noire, Xbox One'da Ön Sipariş ve Ön Yüklemeye Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planet Coaster
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız