Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition Duyuruldu

 
Geçtiğimiz yıl çıkan Pillars of Eternity II: Deadfire'ın Ultimate Edition'ı PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için bir video ile duyuruldu. Yayıncılığını Versus Evil'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Obsidian Entertainment'ın yaptığı  Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition, Gamescom 2019'da duyuruldu. Duyuruya göre Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek ancak çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Duyuru fragmanını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Haydut tanrısı Eothas, kalenizin altında uyandı. Halkınızı öldürdü ve ruhunuzun bir parçasını çaldı. Sadece siz ve arkadaşlarınız, The Deadfire Archipelago'dan geçerken bu haydut tanrının planlarını ortaya çıkarabilirsiniz. Obsidian Entertainment’daki ustaların beğeni toplayan rol yapma oyunu Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition, sonunda tüm önemli güncellemeleri ve ek paketleriyle geri geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition pllars of eternity rogue
Code Vein PS4 ve Xbox One Demosu 3 Eylül'de Çıkacak Marvel Ultimate Alliance 3 İndirilebilir İçeriği Curse of the Vampire 30 Eylül'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız