Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pikuniku 24 Ocak 2019'da Switch ve PC için Çıkacak

 
Nintendo eShop üzerindeki listelemeye göre, bulmaca keşif oyunu Pikuniku 24 Ocak 2019'da çıkacak. Oyun Switch ve PC platformlarına gelecek. 

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Pikuniku her şeyin aslında göründüğü kadar mutlu olmadığı garip ama eğlenceli bir dünyada geçen absürt harika bir bulmaca keşif oyunu. Tuhaf karakterlerin yaşadığı zorlukların üstesinden gelmesine ve derin devlet komplosunu ortaya çıkarmaya yardım edin ve bu keyifli distopya macerasında eğlenceli küçük bir devrim başlatın.
 
Herkes için Enerjik Bir Macera: Oyunun renkli dünyasını keşfedin, olağandışı istekleri olan ilginç karakterlere yardım edin, 4 - 5 saatlik hikaye modunda her seviyedeki oyuncuya meydan okuyacak akıllıca hazırlanmış bulmacaları çözün.
 
Büyüleyici Karakterler: Yolculuğunuz boyunca her biri kendi problemleri olan ve tuhaflıklara sahip akılda kalıcı karakterler ile tanışın.

Co-op Modu: Özel co-op seviyeler ve meydan okumalarda yerel çok oyunculu eğlence için ailenize ve arkadaşlarınıza katılın.  

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pikuniku bulmaca keşif oyunu
PlayStation Asya PS Plus Ocak 2019 Oyunları Tom Clancy's The Division ve Steep 2018'de Steam'de En Çok Satan Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikuniku
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız