Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

 
Capcom, Tokyo Game Show 2018 sahne etkinliği esnasında, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy'nin 2019'un başında dünya genelinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'ye geleceğini duyurdu.

Üçleme Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All ve Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunlarını içerecek. İngilizce ile Japonca altyazı seçeneği bulunacak ve 10'a kadar kayıt yuvası destekleyecek.

Duyuru fragmanını ve PlayStation 4 versiyonundan alınan oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. (Oynanış görüntüleri 6:48 - 20:03) 
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Devil May Cry 5 için 15 Dakikalık Dante Oynanış Videosu Sword Art Online: Lost Song PC'ye Geliyor

mustiua

4.4.2019 00:21:13

0
Capcom yapımı Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy değişik bir anime adventure. Müvekkillerini savunmak ve katil kim oynamak isteyenler için güzel bir oyun. Ben daha çok switch kullanıcıları için öneriyorum. Ayrıca oyunun Türkiye fiyatı neredeyse yurtdışı fiyatıyla aynı. Fiyatlara allkeyshop.com compare prices fiyat tarama sitesinden ulaşabilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hob
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız