Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Point'in Xbox Game Pass ve Microsoft Store Versiyonları Ertelendi

 
Orijinal X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop önderliğinde Snapshot Games tarafından geliştirilen fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point'in Xbox Game Pass ve Microsoft Store versiyonları ertelendi.

Normalde oyunun 3 Aralık'ta Epic Games Store ile birlikte Microsoft Store'a da çıkması ve PC için Xbox Game Pass'e eklenmesi planlanıyordu fakat öyle olmadı sadece Epic Games Store üzerinden çıkışını gerçekleştirdi.
 
Reddit üzerinden açıklama yapan bir geliştirici, Microsoft'tan onay beklendiğini söyledi.
 
"Oyunu aynı gün Game Pass için yayınlamayı planlıyorduk. Fakat şu anda Microsoft'tan onay bekliyoruz. Bu yüzden birkaç gün veya birkaç hafta sürebilir."
 
Oyunun resmi forumu üzerinden de şöyle bir açıklama yapıldı: 
 
"Gerçek şu ki, biraz çuvalladık. Oyunun kendisini hazırlamayla o kadar meşguldük ki oyunun Game Pass ve the Microsoft Store'da aynı anda yayınlanması için gerekli olan temel hazırlığı yapamadık. Diğer platformlarla karşılaştırıldığında burada Microsoft'un onayından çeşitli resmi evraklara kadar bazı ön koşullar gerekli. Bunların çoğu tamamlanmış olsa da yine de ertelemeye yol açtı."
 
Phoenix Point şu anda PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox One versiyonu 2020'nin ilk çeyreğinde ve PlayStation 4 versiyonu 2020'de daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Phoenix Point X-COM yaratıcısı Julian Gollop yeni strateji oyunu
GameRankings Kapanıyor PlayStation Store'da Flaş Yeni Yıl İndirimleri

TheNewAtilla

6.12.2019 18:13:27

0
İyimiş gamepassten bakacağım mutlaka
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phoenix Point
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız