Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Point'in Dağıtımcılığını Koch Media Üstlenecek, Yeni Fragman Yayınlandı

 
Geliştirici Snapshot Games, fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point'in kutulu versiyon dağıtımcılığını üstlenmesi için Koch Media ile anlaştığını duyurdu.

Phoenix Point 3 Aralık 22:00'da PC için, 2020'nin ilk çeyreğinde Xbox One için ve 2020'de daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 için çıkacak.

Dijitalde PC versiyonu oyun Epic Games Store'da satışa sunulacak ve şu anda ön siparişte. Standart sürüm 69,00 TL, Deluxe Editon 99,00 TL ve Ultra Editon 129,00 TL. Sürümlerin içeriklerine buradan göz atabilirsiniz. Xbox Game Pass'e de dahil olacağı belirtiliyor.
Çıkış tarihine az bir süre kala geliştirici ekip dengeleme, cilalama ve hata düzeltmeleri üzerinde çalışıyor. Oyunu test edenlerden aldığı geri bildirimler sonucu ırkların silah istatistikleri, füze rampası hedef keskinliği ve Haven saldırıları gibi alanlarda düzenlemeler yapılmış. Kasım geliştirme güncellemesini detaylarına buradan göz atabilirsiniz. 

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Phoenix Point X-COM yaratıcısı Julian Gollop yeni strateji oyunu
Rebellion, The Bitmap Brothers'ı Satın Aldı FUT Champions Cup Turnuvasının 2. Etabı Tamamlandı!

mustiua

2.12.2019 22:33:22

0
Phoenix Point gameplayini açtığımda herhalde X-COM tıkladım sandım. Benim gibi X-COM fanlarına güzel sürpriz, oynamaya değer araç kullanımı-destek vs güzel olmuş daha detaylı gibi. Biraz yurtdışı fiyatlarına allkeyshop.com dan baktım seviyeler makul
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phoenix Point
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız