Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phoenix Point Aralık'a Ertelendi

 
 
Orijinal X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop önderliğinde geliştirilen sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Phoenix Point'in çıkış tarihi 3 Eylül'den Aralık ayına ertelendi.
 
Geliştirici Snapshot Games erteleme ile ilgili olarak,

"Biliyoruz, bu bizim ilk ertelememiz değil ve Phoenix Point'i bir an önce oynamayı bekleyen hayranlardan çok ama çok özür dileriz. Kimse bizden daha fazla hayal kırıklığına uğramamıştır fakat titiz standartlarımıza uymayan bir oyun çıkarmak yerine çıkış tarihini kaçırmanın daha doğru olduğu konusunda bir karara vardık. Phoenix Point'i tüm zamanların en sevdiğiniz oyunlarından biri olmasını istiyoruz ve bu da biraz daha zamana ihtiyacımız olduğu anlamına geliyor."

Phoenix Point Aralık'ta Xbox One, PC ve Mac için çıkış yapacak. Oyun Epic Games Store'da 69,00 TL fiyattan ön siparişte fakat oyun çıkışıyla birlikte hem konsol hem de PC tarafında Xbox Game Pass'e eklenecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Phoenix Point X-COM yaratıcısı Julian Gollop yeni strateji oyunu
Wolfenstein: Youngblood'daki Alaycı Donald Trump Göndermesi Microsoft CEO'su Sony ile Gerçekleştirdikleri Bulut Oyunculuk Ortaklığı Hakkında Konuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phoenix Point
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız