Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantasy Star Online 2: New Genesis Artık Dünya Çapında Mevcut

 
 
Phantasy Star Online 2: New Genesis artık dünya çapında ücretsiz olarak mevcut. Batı'da Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de oynanabilirken, Japonya'da PS4, PC ve Nintendo Switch (bulut aracılığıyla) oynayabilir durumda.
 
Geniş bir açık dünya manzarasına sahip olan New Genesis, temel oyundan daha gelişmiş bir yapıya sahiptir. Daha temiz arayüzler, geliştirilmiş görseller ve çok daha hoş bir başlangıcı oyunculara sunuyor. Hikaye, DOLLS adı verilen gizemli düşmanlara karşı yapılan savaşı konu alıyor. Hafızası olmayan Meteorn olarak olarak oynadığımız yapımda temel amacımız Halfha'yı kurtarmak için DOLLS'a karşı mücadele etmektir. 
 
Phantasy Star Online 2: New Genesis, yeni düşman türleri ve mekaniklerinin yanı sıra görselleri de geliştirerek oyunu yeni tekonolojiye daha uyumlu hale getirdi.  
 
Ağustos ayındaki yeni Braver Class, Defense Quests ve Mag Evolution Device Share System dahil olmak üzere önümüzdeki birkaç ay içinde daha da fazla içerik gelecek. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Phantasy Star Online 2 Sega oynaması ücretsiz. online rol yapma oyunu
Sackboy: A Big Adventure Oyununa Ratchet & Clank Öğeleri Geliyor Roblox Para Cezası ile Karşı Karşıya

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phantasy Star Online 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız