Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5: The Phantom X mobil cihazlar için duyuruldu

 
 
Yayıncı Perfect World Games ve geliştirici Black Wings Game Studio, Nisan 2021'de kısa bir fragman duyurusunun ardından iOS ve Android için Persona 5: The Phantom X'i resmi olarak duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Mobil cihazlara gelecek olan Persona 5: The Phantom X uygulama içi satın alımları destekleyecek ve oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Şu anda yalnızca Çin'de çıkış yapacağı onaylandı ancak ilerleyen süreçte daha fazla bölge onayı bekleniyor.
 
Mobil oyun Persona 5 evrenini temel alıyor 
 
 
 
Mobil oyun Persona 5: The Phantom X, Persona 5 dünyasına dayanıyor ve tamamen yeni bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tokyo'da geçen bu yapım, yeni bir Phantom Thieves grubuna ait orijinal bir hikayeyi bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Orijinal oyunun yapısı ve temel oynanışı bu oyunda da korunuyor ve grafikler mobil cihazlara göre uyarlanıyor. Mobil sürümde kullanıcı deneyimini iyileştiren unsurlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Konsept fragman
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shin Megami Tensei Persona Atlus JRPG RPG Persona 5 playstation 4 playstation 3 2015 tgs tokyo game show
Disney Speedstorm 18 Nisan'da erken erişim olarak geliyor Soulslike aksiyon oyunu Morbid: The Lords of Ire için yeni fragman yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız