Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 Royal Karakterleri Alchemy Stars'a Geliyor

 
 
Mobil oyun Alchemy Stars, son etkinliğinin Persona 5 Royal ile bir geçiş olduğunu ve JRPG'nin bazı karakterlerini dünyasına eklediğini duyurdu.
 
Yeni karakterler Alchemy Stars'ın Astra dünyasındaki görünümlerini açıklayacak yeni bir hikaye etkinliğinde görünecek ve karakterler de açılabilir ve satın alınabilir olacak. 
 
Persona 5 Royal etkinliği Temmuz ayında gerçekleşecek. Yayıncı Level Infinite henüz belirli bir çıkış tarihini veya etkinlikte hangi karakterlerin mevcut olacağını açıklamadı. 
 
Alchemy Stars, birçok farklı insanın bulunduğu antik bir evrene nakledildiğiniz bir rol yapma oyunudur. Sihirli güçlerinizi test ederek, düzinelerce düşmana karşı savaşırken ve yeni becerilerin kilidini açarken bu engin dünyada özgürce dolaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot ryo aksiyon macera
Company of Heroes 3 için Yeni Fragman imha Sistemini Gösteriyor World of Warcraft'ın Dragonflight Genişlemesi Bu Yıl Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alchemy Stars
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız