Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 Royal Batıya İlkbahar 2020'de Gelecek

 
Atlus, Persona 5 Royal'ın Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ilkbahar 2020'de geleceğini duyurdu. PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Oyun Japonya'da 31 Ekim'de çıkacak.

Daha önce duyurulduğu üzere, Persona 5 Royal'in getirdiği yeniliklerden ilki yeni bir karakter. Güzel bir kız olan Kasumi Yoshizawa, ana karakterin Tokyo'ya taşındığı aynı yıl Shujin Akademisi'ne transfer olur. Shujin Akademisi'nin, ortaokuldan bu yana ritmik bir jimnastikçi olarak büyük başarılar elde eden Kasumi Yoshizawa'dan okulun geleceği için büyük beklentileri vardır. İkinci yenilik yeni bir sırdaş karakter. Hayalet Hırsızları'nın yeni bir sırdaşı olan Takuto Maruki yarı zamanlı çalışan bir okul danışmanı. İyi dinleme becerileri ve detayları önerileriyle öğrenciler arasında popüler bir kişilik.
 
Persona 5'te anlatılmayan üçüncü sömestr Persona 5 Royal'de açıklanacak ve bunların dışında ziyaret edilebilir yeni mekanlar, savaş kısmında yeni unsurlar, besteci Shoji Meguro'dan yeni şarkılar ve PlayStation 4 Pro desteği Persona 5 Royal'in diğer özellikleri arasında. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shin Megami Tensei Persona Atlus JRPG RPG Persona 5 playstation 4 playstation 3 2015 tgs tokyo game show
The Surge 2'nin Yapımı Tamamlandı Yeni Dragon Age Oyununun Baş Yapımcısı BioWare'dan Ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız