Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden'ın Konsol ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Persona 3 Portable, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek. Persona 4 Golden ise Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Her iki oyun 19 Ocak 2023'te oyuncularla buluşacak. Bunun yanı sıra her iki oyun da Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak.
 
Persona 4 Golden: Genel Metacritic puanı 93 ve çok sayıda ödülle hayranlar tarafından sevilen Persona 4 Golden, şimdiye kadar yapılmış en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, büyüleyici bir hikaye anlatımını ve mükemmel Persona oynanışını sunuyor.

Persona 3 Portable: PlayStation Portable için piyasaya sürüldü. Ayrıca geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation Store üzerinden PlayStation Vita / PlayStation TV'de oynanabiliyor. Persona 3 Portable ayrıca gelişmiş grafikleri oyunculara sunuyor.
 
ATLUS ayrıca Persona 5 Royal dahil olmak üzere yeniden düzenlenmiş üç Persona oyununun yeni görsellerini yayınladı.
 
 
 
Persona 5 Royal, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak. Şu anda PlayStation 4 için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
Need for Speed Unbound'un Tam Araç Listesi Açıklandı League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Grup Aşaması 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

BSC Misafiri

10.10.2022 10:23:18

0
PC'si olan birisi olarak Playstation almak için bir sebep kalmadı, önümüzdeki yıllarda PC'ye çıkmayan çok az oyun sayısı kalacak bu da erişebilirdik için güzel bir haber. PS3 zamanında çıkmış çok kaliteli klasik oyunlarında PS5'e Remake olarak gelip 2-3 yıl sonra da PC'ye gelmesi çok güzel olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız