Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

People Can Fly Büyük Bütçeli Oyunları için Yeni Bir Stüdyo Kurdu

 
 
Bulletstorm, Outriders ve daha fazlasıyla bilinen People Can Fly, Kanada'nın Montreal kentinde yeni bir stüdyonun açıldığını duyurdu. Yeni stüdyo, People Can Fly'ın New York stüdyosunda birkaç yıldır geliştirilmekte olan orijinal bir proje üzerinde çalışmaya başlayacak. Oyun büyük bütçeli bir yapım olarak karşımıza çıkacak.
 
Yeni bir aksiyon macera deneyimi geliyor
 
 
 
People Can Fly tarafından geliştirilen AAA proje "çığır açan aksiyon macera" deneyimi olarak nitelendiriliyor. Proje, yaratıcı yönetmen Roland Lesterlin ve stüdyo başkanı David Grijns tarafından yönetiliyor. Lesterlin daha önce Avalanche New York stüdyosunda Just Cause 3'ün yöneticiliğini üstlenirken, Grijns oyunun yönetici yapımcılığında yer aldı.
 
2022'de 20. yılını kutlayan ve 2012-2015 yılları arasında Epic Games bünyesinde bulunan People Can Fly, Gears of War: Judgment, Bulletstorm ve Outriders oyunlarıyla karşımıza çıkıyor. Polonya'da dört ve Newcastle / İngiltere'de birer stüdyosu bulunan Varşova merkezli şirketin şu anda üzerinde çalıştığı sekiz proje bulunuyor.
 
Öte yandan geçtiğimiz ay People Can Fly, Xbox Game Studios ile yeni bir oyun geliştirmek üzere bir anlaşma imzaladı. Bu projenin 30-50 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olacağı söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması People Can Fly
İki Buçuk Yılın Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri Artık "Çok Olumlu" The Last of Us Part 2'nin PS5'e Remaster Sürüm Olarak Geleceği Söyleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
People Can Fly
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız