Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Panzer Corps 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Yayıncı Slitherine Ltd. ve geliştirici Flashback Games, Panzer Corps 2'nin 19 Mart'ta PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Panzer Corps 2, İkinci Dünya Savaşı'nda geçen bir strateji oyunu. Yıllar boyunca milyonlarca oyuncu tarafından beğenilen ve zaman içinde kendini kanıtlamış oynanış formülünü en yeni teknik standartlarda sunan bir oynanışa sahip olacak.
 
Oynaması kolay fakat aynı zamanda çok derin olan sıra tabanlı savaş sisteminde tıklama hızı değil oyuncuların vereceği kararlar savaşın sonucunu belirleyecek. Her biri detaylı bir şekilde modellenmiş 1000'den fazla eşsiz asker birim ile birlikte devasa içerik, 60 senaryodan oluşan bir campaign, çok oyunculu ve co-op deneyim sunacak. 
 
Ayrıca oyuncuların kendi campaign'lerini, senaryolarını ve çok oyunculu haritalarını oluşturabilecekleri ve diğer oyuncuların oluşturduklarını oynayabilecekleri bir senaryo editörü de içerecek.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Panzer Corps 2 Slitherine Ltd. Flashback Games İkinci Dünya Savaşı'nda geçen strateji oyunu
Pandemic Express Artık Oynaması Ücretsiz Splinter Cell Kreatif Direktörü Ubisoft'a Geri Döndü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.1.2020 13:17:45

0
SSi'nin eski oyunları gibi.

BSC Misafiri

21.1.2020 13:17:42

0
Güzel gözüküyor

BSC Misafiri

20.1.2020 23:50:43

0
Benim gibi HOI4 manyakları bilir ki, hoi4 size bir zaman diliminde özgür bir oynayış sunar, bu oyun ise bizzat WW2'yi size getiriyor. İlk oyundaki gibi, gerçeğe bağlı kalındığını sovyetlerin sınırsız gücü ile almanların az ikmal ile zorlayarak ilerlemesini, veya afrika da yine ingilizlerin ağır savunmalarını eldeki zayıf birimlerle kırmaya çalışmayı deneyeceğiz. Tabi ilk oyundaki eksikliklerin üstü kapatılarak ve daha geniş bir paketle başlayacak oyun. Ayrıca mod kısmı da varmış. Yani kendi birimlerinizi oluşturabileceğiz, kendi senaryomuzu oluşturabileceğiz(bu daha kolay olacak tabi). İlk işim Türkiye için bir senaryo oluşturmak olacak :D Oynayışı izledim yalnız ilk oyunda her birim yok edildiğinde patlama efekti vardı biraz mantıksızdı(her birim için olması) ama efekt ile ses beraberinde haz veriyordu, 2. oyunda o efekt kalmış ve yok olduğunda sesler doygun değil gibi izlediğim kadarıyla. Tabi oyun gelişmesi bitmedi belki dokunurlar ve tek bir oynayış videosu doğruları yansıtmıyor çünkü kullanıcı mikrofon sesi ön planda oluyor. neyse tek merak ettiğim nokta oyunun puanları artık ortalaması 85 üstü olursa beni ikna eder
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Panzer Corps 2
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız