Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Painkiller: Hell & Damnation Konsollara Geliyor


   Geçtiğimiz yıl bilgisayarlarımıza konuk olan ve orjinal oyunun elden geçirilmiş bir sürümü olarak piyasaya sürülen Painkiller: Hell & Damnation'ın Xbox 360 ve Playstation 3'e geleceği duyuruldu.
 
    Senaryo modu, 4 kişilik coop modu ve eğlenceli multiplayer modlarına sahip olan yapımın konsollara çıkış dönemi olarak Nisan ayı gösterilmiş durumda. Net bir çıkış tarihi için ise biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
painkiller painkiller battle out of hell painkiller overdose painkiller ressurrection painkiller redemption painkiller recurring evil painkiller purgatory fps nordic games pc xbox 360 playstation 3 nintendo wii u
Windows 8 Satışları 60 Milyonu Geçti Bethesda, Fallout 4 Duyurusunu Yapabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.1.2013 15:32:18

+1
ugrzhr36 09.01.2013 21:58:37 21 yaşındayım. yaklaşık 10-11 yıllık oyunculuk tecrübem var. çoğu türde oyunlar oynadım. rpg den tüm kamera açısına sahip shooterlara kadar. insanları küçümsemek senin için bu kadar kolay demekki. her kafa istemeyen, eğlencenin ön planda olduğu oyunu sevene bebe demek sanırım bebeliğin en büyük göstergelerinden birisi. keşke aklında büyümüş olsaydı diyorum.

BSC Misafiri

9.1.2013 21:00:00

0
yılın oynarken en çok zevk aldığım oyunuydu. resmen doruklara çıkıyordum oynarken.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Painkiller: Hell & Damnation
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız