Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pachter'da Conviction PS3'e Gelecek Diyor (!)

 

splintercell5

 

    Ubisoft, her ne kadar Conviction'ın PS3'e çıkmayacağını söylesende kimse seni dinlemiyor. Analizleri ve tahminleriyle meşhur olan Michael Pachter Splinter Cell'in PS3'e geleceğini söyledi.
 
    Pachter, "Minimum 6 ay, belki de bir sene 360'a özel olacak ama en sonunda bu oyunu PS3'de de göreceksiniz." şeklinde konuştu.
 
    Her ne kadar Pachter böyle söylese de Ubisoft bugün yaptığı Twitter açıklamasında oyunun Xbox 360'a özel olduğunu yinelemişti. Fakat Pachter, Ubisoft'un farklı bir platforma oyun çıkarma konusunda çok iyi anlaşmalar yaptığını belirtiyor.
 

    Conviction'ın patronu Maxime Beland ise daha önceki röportajlarında Microsoft'un kendilerine çok iyi destek verdikleri için oyunu 360'a özel yapma kararı aldıklarını belirtmişti. Şimdi konuşma sırası tekrar Ubisoft'da...


 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tactical shooter pc iPhone xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy PS3
Super Street Fighter 4'e Tam Puan Bioshock 2 İçin Yeni Multiplayer Haritalar Geliyor

HyDro-X-GEN

26.4.2010 19:40:40

0
Ben bir xbox 360 kullanıcısı olarak bütün oyunların bütün konsallara çıkmasından yanayım ne ben God Of war'ı ağzım sulanakrak izliyim ne o kullanıcı gears of warı'ı agzı sulanarak izlesin . Bu konuya gelince Ps 3 e çıksın isterim ama hiç zannetmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız